Tilaa laulava äitienpäiväkortti äidille ja mummille!

Mikä ihmeen Laulava äitienpäiväkortti?

Rovaniemellä järjestetään ensi kesänä lähetysjuhlat, joiden innoittamana seurakuntamme nuoret halusivat lähteä tekemään jotain suurempaa lähetystyötä. Kohteeksi valikoitui Tansanian maasai-tytöt ja heidän koulutuksensa rahoittaminen, sillä heille menee myös konfirmaatioiden kolehtirahat.

Kun köyhyydessä asuva tyttö täyttää 12 vuotta, hän ei voi itse päättää tulevaisuudestaan. Monien silmissä hän on silloin aikuinen nainen, mutta todellisuudessa hän ei sitä vielä ole. Siihen mennessä, kun hän on 14, hän on jo todennäköisesti naimisissa, puhumattakaan siitä, että hänen ollessaan 15-vuotias, hän on jo saanut ensimmäisen lapsen tai on raskaana. Jos tyttö selviää synnytyksestä, hänen pitää ehkä myydä itseään elättääkseen perhettään, mikä vaarantaa tytön terveyden. Tällä hetkellä 50 miljoonaa 12-vuotiasta tyttöä elää köyhyydessä.

Lähetystyötä tekemällä turvaamme näiden 12-vuotiaiden tyttöjen hyvinvoinnin tarjoamalla heille mm. koulutuksen, jonka avulla he pärjäävät elämässä eteenpäin niin, että he saavat itse valita tulevaisuutensa.

Laulava äitienpäiväkortti on jatkoa Laulavalle joulukortille eli myös seurakuntamme nuorten yksi tapa kerätä rahaa lähetystyöhön kummikohteeseensa. Ostamalla kortin tuet siis myös maasai-tyttöjen koulutusta Tansaniassa.

Käytännössä laulava äitienpäiväkortti tarkoittaa nuorten porukkaa, jolle maksetaan siitä, että he käyvät laulamassa kappalelistasta valitsemasi laulun valitsemallesi ihmiselle haluamanasi ajankohtana (joka toivottavasti sopii myös kortin saajalle).

Miten ostan Laulavan äitienpäiväkortin?

1. Osta kortti soittamalla nuorten yhteyshenkilölle eli Anna Enbuskelle puh. 040-8225668 viimeistään torstaina 7. toukokuuta. Kortti maksaa minimissään 10 euroa, mutta halutessasi voit maksaa enemmän. Kortin voi maksaa joko käteisellä tai tilille. Maksutapa sovitaan puhelimessa ja sitä varten saat erilliset ohjeet tekstiviestillä.

2. Valitse laulavan äitienpäiväkortin vastaanottaja (äiti, mummi, ystävä, vanhainkoti yms.)

3. Valitse haluamasi laulu.
    1. Äideistä parhain
    2. Äidin sydän
    3. Lapin äidin kehtolaulu
    4. Elämä on nyt
    5. Halleluja, tunnet sydämeni
    6. Lapsuuden usko
    7. Kaksi puuta
    8. Mestaripiirros
    9. Morning Has Broken
    10. Lintu (Maailmaan mä avaraan)
    11. Suojelusenkeli (Maan korvessa kulkevi)
    12. Virsi 467

4. Valitse ajankohta, jolloin laulava äitienpäiväkortti toimitetaan. Laulavia äitienpäiväkortteja toimitetaan kahdella äitienpäivän jälkeisellä viikolla eli 11.-24.5. (poikkeuksena tiistai 12.5.). Arki-iltaisin aikoja on pääsääntöisesti klo 16 alkaen ja klo 20 asti. Viikonloppuisin ja helatorstaina toimituksia on klo 12-20.

5. Nouda kortin vastaanottajalle vietävä äitienpäiväkortti, jolla ilmoitetaan saapumisesta, ostotilanteessa sovittuna päivänä. Toimita vastaanottajalle vietävä äitienpäiväkortti myös omilla tiedoillasi täydennettynä ennen kortin saapumisaikaa (esim. äitienpäivänä voit antaa kortin äidillesi).

6. Odota h-hetkeä ja mene vaikka itse kortin saajan luokse kylään valitsemanasi ajankohtana, niin saat itsekin kuulla laulun.

"Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon." (Ps 36:10)