Radio RovaDein lähetykset

Voit kuunnella Rovaniemen seurakunnan tuottamaa ohjelmaa sunnuntaisin klo 9.55-12 Radio Dein taajuudella 93,4 Mhz. Ohjelmassa mielenkiintoisia haastatteluita, musiikkia, opetusta, messu kirkosta sekä menovinkkejä viikon tapahtumiin.

Radio Dei kuuluu Suomessa suurimmilla paikkakunnilla,mm. Rovaniemellä. Radio Dei kuuluu myös Lapin Keskussairaalassa sairaalan omalta sisäiseltä kanavalta 4. Ohjelmaa tulee ympäri vuorokauden. Kuuntele ja ihastu! Pääset kuuntelemaan Radio RovaDeitä täältä.

Ohjelmaa 26.11. klo 9.55-12

Messu kirkosta klo 10-11.

Toisella tunnilla kuullaan Silta-säätiöstä, joka avustaa vähävaraisia lipaskeräyksin joulun alla.

Kuulemme myös Rovaniemen kirkossa 8.12. esiintyvän Lumen Valo -yhtyeen tunnelmia ennen Mysterium-joulukonserttia. Haastateltavana on tenori Kari Turunen.

Toimittajana Pasi Kokko.

"Oman seurakunnan tarinoita."