Rovaniemen seurakunnan Kauneimmat Joululaulut

Kirkko ja keskikaupunki

Pe 15.12. klo 10 kirkossa kehitysvammaisten Kauneimmat Joululaulut, mukana Terhi Ämmälä, Mirva Suni, Päivi Hintikka, Iloiset Musikantit, johtajanaan Sari Laitila.

Pe 15.12. klo 18 kirkossa nuorten Kauneimmat joululaulut, mukana Ari Jarva, Tarja Alakörkkö, Ilonlähde, bändi.

Pe 15.12. klo 18 Hotelli Aakenuksella, juontajana Aki Hätinen, kanttorina Timo Perkkiö.

La 16.12. klo 11 Kauppakeskus Revontulessa, mukana Aki Hätinen, Tarja Alakörkkö, Putaan pelimannit, Fanni Alakörkkö ja Jasmin Sieppi.

Su 17.12. klo 14 kirkossa, mukana Kaija-Liisa Keränen, Maie Kuusik ja Kirkkokuoro.

Su 17.12. klo 17 kirkossa, mukana Mikko Reijonen, Maie Kuusik ja kamarikuoro AVE.

Su 17.12. klo 20 kirkossa, mukana Mirja-Liisa Lindström, Sari Alakulppi, Naiskuoro Lapin Ruska, johtajanaan Nele Mourujärvi.

Ke 20.12. klo 18 kirkossa, mukana Tuomo Korteniemi, Tarja Alakörkkö ja Tuomaskuoro.

Ke 20.12. klo 20 kirkossa englanninkieliset Kauneimmat joululaulut, Noora Tikkala, Tarja Alakörkkö, Ilonlähde.

To 21.12. klo 19 kirkossa, mukana Ilari Kinnunen, Sari Alakulppi, Lapin Lauluveikot.

Pe 22.12. klo 19 kirkossa, mukana Aki Hätinen, Timo Perkkiö, Rovaniemen Mieslaulajat, johtajanaan Matti Sulasalmi.

Su 07.01. klo 18 kirkossa venäjänkieliset Kauneimmat joululaulut, mukana Ilari Kinnunen, Maie Kuusik, Soloveij.

Korkalovaara

Su 17.12. klo 13 Korkalovaaran kappelissa, mukana Noora Tikkala, Timo Perkkiö, Saaren soittajat, Rovalan kuoro.

Ounasjoki

Ke 20.12. klo 18  Lehtopirtillä, juontajana Ilari Kinnunen, kanttorina Maie Kuusik.

Alakemijoki

Ti 19.12. klo 18 Siikakämässä Terttu Pikkaraisella, Paattingintie, Kauneimmat joululaulut, Mirja-Liisa Lindström.

Yläkemijoki

La 16.12. klo 17 Vanttausjärven koululla, juontajana Topi Litendahl.

Su 17.12. klo 15 Viirin kappelissa, mukana Elina Rask-Litendhal, Vohon veikot, Yläkemijoen laulajat ja Laululapset, Toni Jaatinen ja Hillevi Vitikka.

Su 17.12. klo 18 Auttin kappelissa, mukana Topi Litendahl, Sanna Peltola, Yläkemijoen kuoro.

Ti 19.12. klo 18 Tennilän kylätalolla, mukana Sanna Peltola, Yläkemijoen kuoro.

To 21.12. klo 18  Somosen kirkolla, juontajana Topi Litendhal. Mukana Tarja Alakörkkö ja Timo Perkkiö.

Saaren-Nammankylät

Su 17.12. klo 15  Jouttikeron kappelissa, mukana Topi Litendahl, Mirva Suni, Tarja Alakörkkö, Putaan Pelimannit. Tilaisuus alkaa puurojuhlalla klo 13.

Su 17.12. klo 18 Perunkajärvellä, mukana Topi Litendahl, Tarja Alakörkkö, Putaan Pelimannit.

Su 17.12. klo 18 Aapakirkossa, mukana Aki Hätinen, Timo Perkkiö ja Liekki-kuoro, Saaren kuoro.

Ke 20.12. klo 18  Alanamman koulumuseolla, mukana Topi Litendahl, Sanna Peltola.

"Arkihuolesi kaikki heitä, mieles nuorena nousta suo!"

Katso Kauneimmat Joululaulut -sivusto, jossa koko Suomen laulutilaisuudet.

Pirita Bucht
Lähetyssihteeri