Kiinteistötoimi

Kiinteistötoimi toteuttaa rakennus- ja huoltotyöt kaikissa seurakunnan omistamissa kiinteistöissä. Se myös huolehtii rakennushankkeiden rakennuttaja- ja valvontatehtävistä. Rakennustoimi on tekninen asiantuntija ja työtä tehdään kiinteistöjen käyttäjien tarpeista käsin.

Pienimuotoiset kartoitus- ja suunnittelutyöt, rakennushankkeet ja huoltotyöt toteutettaan omalla työvoimalla. Vaativammat kuntokartoitukset, suunnitelmat ja kustannusarviot ja laajat rakennus-, talotekniikka- ja huoltotyöt kilpailutettaan julkisesti ja toteutetaan muiden palveluntarjoajien avulla. Tavoiteena on, että rakennuksilla olisi mahdollisimman pitkä elinkaari.

Lisäksi kiinteistötoimi tarjoaa seurakunnan toiminnalle tarkoituksenmukaiset tilat. Lisäksi se tarjoaa seurakunnan toiminnallisille työaloille suntio-, vahtimestari-, siivous-, majoitus- ja cateringpalveluita.

Seurakunnan kiinteistötoimesta vastaa kiinteistöpäällikkö.

"Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon." (Ps 36:10)