Tapahtumat 22.5.- 3.6. 2015

Vasemmalla valikossa

Ajankohtaiset tapahtumat kirkossa ja  seurakuntapiireissä.

Tulevat konsertit ja muut musiikkitilaisuudet.

Eri ikä- ja muille kohderyhmille suunnatut

säännölliset kerhot, keskustelu- ja raamattupiirit,

toimintaryhmät ja kokoontumiset löytyvät yläpalkin Toimintaa -valikosta.

Seurakunnassa vietetään rukousviikonloppua 23.–24.5.

Rovaniemi on rukoileva kaupunki. Jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla Rovaniemellä rukoillaan vuorokauden ympäri. Myös yhteiskristillisiä rukoushetkiä järjestetään säännöllisesti. Rovaniemen seurakunta on saanut rukousviikonlopun vieraaksi Antero Laukkasen Espoosta.

Hän on Majakka -seurakunnan pastori, joka toimii tuottajana TV7:n Rukous ja yhteiskunta -ohjelmassa. Laukkanen haluaa edistää kristittyjen ekumeenista yhteyttä ja hän on nostanut julkiseen keskusteluun rukouksen merkityksen yhteiskunnallisten asioiden hoidossa. Antero Laukkanen on tuore kansanedustaja.

Rukousviikonlopun ohjelma: La 23.5. klo 13 Opetusta ja rukousta ja klo 17 Olet minulle arvokas -ilta. Tapahtumapaikkana seurakuntakodin yläsali, Rauhankatu 70 G.
Su 24.5. klo 10 Messu kirkossa, jonka jälkeen rukoustilaisuus seurakuntakeskuksessa, Rauhankatu 70, käynti Yliopistonkadulta.

Järjestää Rovaniemen seurakunnan opiskelija- ja aikuistyö. Lämpimästi tervetuloa!

"Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon." (Ps 36:10)