Tapahtumat 2 - 14. lokakuuta 2015


Vasemmalla valikossa

Ajankohtaiset tapahtumat kirkossa ja  seurakuntapiireissä.

Tulevat konsertit ja muut musiikkitilaisuudet.

 

Eri ikä- ja muille kohderyhmille suunnatut

säännölliset kerhot, keskustelu- ja raamattupiirit,

toimintaryhmät ja kokoontumiset löytyvät yläpalkin Toimintaa -valikosta.

 

 

 

HENGITÄN, OLEN, AJATTELEN JA LIIKUN - RUKOUSTANSSIKURSSI

 

Sinulle, joka tahdot pysähtyä kuuntelemaan sydämesi puhetta liikkeen keinoin.

Kurssi järjestetään Rovaniemen seurakunnassa 10.–11.10.

Kaikki ovat tervetulleita rukoilemaan ja liikkumaan yhdessä, niin ensikertalaiset kuin jo aikaisemmin kursseilla käyneet.

 

Tanssitaiteen maisteri ja terapeuttisen tanssin ohjaaja Marja-Sisko Pohjola ohjaa kehon, sielun ja hengen yhteiselle, kokonaisvaltaiselle matkalle. Saat kurssilla mahdollisuuden pysähtyä oman elämäsi äärelle ja rukoilla liikekielisesti.

 

Valmiita askelluksia ei ole. Jokainen osallistuja ohjataan lempeästi erilaisten aihekokonaisuuksien äärelle ja liikettä syntyy omista taidoista käsin, oman kunnon ja mielen mukaan. Olet lämpimästi tervetullut.  Kurssi on suunnattu aikuisille.

 

Kokoonnumme Hillakirkolle, Hillapolku 9, la 10.10. klo 14–18 ja su 11.10. klo 13–16.30. Tarjolla kahvia ja teetä, omat eväät mukaan.

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut vapaaehtoistyöntekijä Tellervo Malmiola 040-7216231 tai . Max 25 osallistujaa, hinta 20 € / opiskelijat ja vähävaraiset 10 €.

 

Motto: Ps. 139: "Kuljen tai lepään, kaiken olet mitannut, perin pohjin sinä tunnet minun tekemiseni. Sinä suojaat minua edestä ja takaa, sinä lasket kätesi minun päälleni."

 "Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon." (Ps 36:10)