Miesten saunailta Norvajärven leirikeskus

Miesten saunaillat Norvajärvellä keskiviikkoisin klo 18. Lähtö 17.45 seurakuntakeskuksesta, Rauhankatu 70. Ohjelmassa saunomista, iltakahvi, alustus ja keskustelua.

Isäntänä Ilkka Lindström.

Sauna yhdistää miehiä ja mieliä

Miesten saunailloissa saadaan kokemuksia jakamalla eväitä elämään. Pyhänä paikkana tunnettu sauna kutsuu miehiä kristillisen sanoman ja ajankohtaisen keskustelun äärelle.

Saunailta on Norvajärven leirikeskuksessa, järven rannalla ja löylyt takaa muhkea puukiuas.

"Oi saunahetki pyhäni, puhdista, pese mieleni - ja sieluun asti yllä!"

Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki Rovaniemen seurakunta

Tuomo Korteniemi