OMA-ilta, mukana Jeff Kaiser ja Riku Rinne

OMA-ilta, mukana Jeff Kaiser ja Riku Rinne Seurakuntakeskus

Oma-illat ovat Rovaniemen seurakunnan kaikille avoimia yhteisiä iltoja la klo 17-19 seurakuntakeskuksessa, Rauhankatu 70, sisään Yliopistonkadulta.

OMA-illassa lauantaina 17.2. klo 17 seurakuntakeskuksessa mukana Jeff Kaiser ja Riku Rinne.

Jeff Kaiser (USA) on tuttu radiosta ja TV-ohjelmistakin. Hän on kiertänyt vuosien varrella monilla paikkakunnilla Suomessa.

Jeff tuli uskoon vuonna 1993. Sitä ennen hän toimi suosittuna juontajana rock-radiossa Nebraskassa, USA:ssa. Jumalalla oli kuitenkin toisenlainen suunnitelma hänen elämälleen. Jeffistä tulikin evankelista, pastori, lähetystyöntekijä, poliisien pastori ja esirukoilija.

Suomi ja suomalaiset ovat tulleet lähelle Jeffin sydäntä. Hän on paljon rukoillut Suomen kansan puolesta. Jeff on ollut Riku Rinteen Koulu – ja nuorisotyön uskollinen esirukoilija vuodesta 2000 asti, jolloin Riku ja Jeff tapasivat Amsterdamissa Billy Grahamin isossa evankelistojen koulutustapahtumassa.

Jeff on kiertänyt kaikkialla maailmassa. Latvian kiertueeltaan hän piipahtaa viikoksi Suomeen 12.-20.2. Jeff Kaiser ehtii Suomessa puhumaan kahdessa tilaisuudessa Rovaniemellä Riku Rinteen kanssa.

Riku Rinne on tehnyt lapsi- ja nuorisotyötä 30 vuotta Suomessa. Hän jätti seitsemän vuoden insinöörityön nuorten tähden 24 vuotta sitten.

Riku on puhunut lapsille ja nuorille kouluissa itsetunnosta, kiusaamisesta, unelmista, ajankohtaisista ilmiöistä ja elämänhallinnasta sekä kouluttanut ammattiauttajia ja viranomaisia useilla paikkakunnilla.

Tästä löydät lisää tietoa illoista

Keskikaupunki

Rovaniemen seurakunta