Kahvikuppi nuotiolla.

Diakonian toimintaa

Diakoniatyön toiminta tarjoaa tukea ja seurakuntayhteyttä monille ryhmille. Kerhot, leirit ja retket kutsuvat ikäihmisiä. Helmikammarin kotoisa kyläpaikka palvelee kohtaamisen ja keskinäisen jakamisen paikkana.

Tärkeää vertaistukea on tarjolla erityisryhmiin kuuluville yhteisten kokoontumisten, leirien ja retkien kautta. Monet tapahtumat toteutetaan yhdessä vertaistukiryhmien, järjestöjen tai muiden viranomaisten kanssa.

Jokainen diakoniatyöntekijä organisoi toimintaa omalla toiminta-alueellaan sekä erityistyössä (esimerkkinä maahanmuuttajatoiminta).

Diakonia on kristityn ihmisen elämänasenne:

”Rakkaus ohjatkoon elämäänne, onhan Kristuskin rakastanut meitä ja antanut meidän tähtemme itsensä lahjaksi…” Ef. 5: 2

Miten ikinä uskallan?

Soita rohkeasti ja sovi tapaaminen. Siitä se alkaa. Me kuuntelemme, kannustamme, rohkaisemme ja tulemme sinua vastaan.

Ole yhteydessä diakoniatyöntekijään

Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään, kun haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti, tarvitset tukea vaikeuksissasi tai haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan.

Mikään asia ei ole liian pieni, kun se on sinulle tärkeä. Voit olla yhteydessä henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Ole rohkeasti yhteydessä alueesi diakoniatyöntekijään.

Puhelinneuvontaa ja ohjausta ma-pe klo 9-10
Seurakuntakeskus, Rauhankatu 70 A (2 krs.)
96101 Rovaniemi

OMAISHOITAJIEN JA HEIDÄN LÄHEISTENSÄ
YHTEINEN VIRKISTYSPÄIVÄ NORVAJÄRVELLÄ 23.4.
Retki on maksuton.
Bussi lähtee linja-autoasemalta klo 9, paluu samaan