Kuva Helatorstain tapahtumasta jossa on lapsia leikkimässä leikkivarjolla.

Lapsille ja perheille

Seurakunnan lapsi- ja perhetyö pohjautuu Jeesuksen antamaan kastekäskyyn. Kasteopetuksen ydinsanoma kertoo rakastavasta ja armollisesta Jumalasta. Jumalan rakkaudesta kerrotaan sanoin ja teoin lapsiperheiden arjessa ja juhlassa.

Lapsi- ja perhetyön eri työmuotoihin sisältyy musiikki-, taide-, liikunta- ja ympäristökasvatusta. Kristillistä kasvatusta annetaan lasten virsien, kirkkovuoden tapahtumien ja raamatunkertomusten avulla. Samalla lapsille ja perheille annetaan mahdollisuus hiljaisuuden ja pyhän kokemiseen.

Rovaniemellä asuu paljon lapsiperheitä, joita kutsumme mukaan seurakunnan toimintaan. Haluamme tukea perheitä ja vanhempia järjestämällä monipuolisia ja turvallisia toimintoja. Mukaan ovat tervetulleita myös isovanhemmat, tädit, sedät ja muut lapsen läheiset.

Olemme sinua ja perhettäsi varten! Voit valita moninaisista kerhoista omasi. Mikähän voisi olla teidän perheen juttu?

Ilmoittautumisen ja ohjeistuksen löydät vasemmalta valikosta ilmoittautumiset.

Mari Pohjanen
Lapsityönohjaaja, Päiväkerhotoimisto