Ongelmia ihmissuhteissa

Perheveuvonta palveluksessasi

Keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä. Voit olla yhteydessä kun:

• on vaikea puhua toisen kanssa
  • koetaan vieraantumista läheisessä ihmissuhteessa
  • seksielämä ei suju
  • uskottomuustilanteissa
  • jatkuvat riidat raastavat parisuhdetta
  • perheessä on ristiriitoja
  • erokysymykset mietityttävät
  • tarvitaan erosovittelua

Palvelut ovat maksuttomia. Perheneuvojilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Ota yhteys perheneuvontaan

Keskusteluapua ja sielunhoitoa

Ota yhteyttä seurakunnan työntekijään kun kaipaat keskustelukumppania. Luottamukselliset keskustelut ja sielunhoito ovat keskeinen osa seurakunnallista elämää. Keskustelukumppani voi olla pappi, muu seurakunnan työntekijä tai joku toinen seurakuntalainen.

Keskusteluissa käsitellään juuri niitä asioita, joita sielunhoitoon hakeutuva haluaa käsitellä; kysymykset tai ongelmat voivat olla miltä elämänalueelta tahansa. Keskusteluissa tärkeää on luottamuksellisuus.

Ota yhteys diakoniatyöntekijään

Päivystävä pappi

Haluatko keskustella arjen asioista tai ongelmista, ripittäytyä, esirukouspalvelua, liittyä kirkkoon tai kysyä jotain seurakuntaelämään liittyvää asiaa? Päivystävä pastori on tavattavissa kirkkoherranvirastossa. Halutessasi voit soittaa kelle tahansa papille ja pyytää keskusteluapua. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Ota yhteys päivystävään pappiin

Kirkon keskusteluapu on sinua varten.
Kuva perheestä joka kävelee heinäpellolla.