Avoimet työpaikat Rovaniemen seurakunnassa

Rovaniemen seurakunnan kesä- ja kausitöiden haku 2021

Rovaniemen seurakunta tarjoaa kesätyötä noin 80 henkilölle hautausmaiden kunnossapito- ja hautojen hoitotyössä kaikilla hautausmailla. Kesäajaksi palkataan Toivon Tori -kirpputorille kaksi henkilöä, taloustoimistoon yksi henkilö, pääkirkkoon kuusi kirkon opasta sekä Norvajärven leirikeskukseen keittiöapulainen.

Hakuaika ja työhön hakeminen:
Hakuaika alkaa maanantaina 1.2.2021 klo 8.00 ja päättyy sunnuntaina 14.2.2021 klo 22.00. Hakemus tulee täyttää sähköisesti https://www.rovaniemenseurakunta.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat

Maanantaina 1.2. löydät tästä sähköisen hakukaavakkeen!

Kirkon avoimet työpaikat

Suomen evankelis-luterilainen kirkko työllistää noin 20 000 työntekijää. Kirkon työntekijät työskentelevät yleensä seurakunnissa, seurakuntayhtymissä, tuomiokapituleissa ja Kirkkohallituksessa. Nämä ovat itsenäisiä työnantajaorganisaatioita, joilla on oma hallinto ja ne hoitavat mm. henkilöstönsä rekrytoinnit itsenäisesti.

Kirkossa tehdään monenlaisia töitä. Noin puolet työpaikoista on hengellisen työn tehtäviä, joihin kuuluvat papit, kanttorit, diakoniatyön ja nuoriso- ja lapsityön tehtävät. Kirkossa on lisäksi työntekijöitä mm. hallinnon, toimistotyön, viestinnän, tietohallinnon ja kiinteistönhoidon tehtävissä.

Katso kirkon avoimet työpaikat täältä.