Avoimet työpaikat Rovaniemen seurakunnassa

Päätoiminen seurakuntamestari

Rovaniemen seurakunnassa on avoinna päätoiminen seurakuntamestarin tehtävä. Seurakuntamestarin pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat kirkonpalvelijan tehtävät jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa sekä seurakunnan kiinteistönhoitoon liittyvät tehtävät ja vahtimestarina toimiminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu seurakunnan hautausmailla erilaisia ulkotöitä, hautausmaan yleisilmeestä huolehtimista sekä hautauksiin liittyviä valmisteluita.

Tehtävään valittavalla tulee olla ammatillista osaamista sekä käytännön työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot, joustavuus, oma-aloitteisuus sekä kirkon jumalanpalveluselämän tuntemus ovat eduksi. Tehtävien hoitaminen edellyttää valmiutta oman auton käyttöön.

Tehtävän palkkaus määritellään kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmä 401:n mukaan. Työaika on keskimäärin 38 h 45 min/vko jaksotyötä ja pitää sisällään myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Tehtävään valittavan tulee olla ev. lut. kirkon jäsen. Hänen tulee ennen työsuhteen aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävä tulee vastaanottaa 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietojen antajat: 10.7-6.8.2019 Pentti Puuronen, 040-7224091, pentti.puuronen@evl.fi tai 5-13.8.2019 Kalle Kenttälä, 0408650799, kalle.kenttala@evl.fi

Voit tehdä hakemuksen sähköisesti täältä

Kirkon avoimet työpaikat

Suomen evankelis-luterilainen kirkko työllistää noin 20 000 työntekijää. Kirkon työntekijät työskentelevät yleensä seurakunnissa, seurakuntayhtymissä, tuomiokapituleissa ja Kirkkohallituksessa. Nämä ovat itsenäisiä työnantajaorganisaatioita, joilla on oma hallinto ja ne hoitavat mm. henkilöstönsä rekrytoinnit itsenäisesti.

Kirkossa tehdään monenlaisia töitä. Noin puolet työpaikoista on hengellisen työn tehtäviä, joihin kuuluvat papit, kanttorit, diakoniatyön ja nuoriso- ja lapsityön tehtävät. Kirkossa on lisäksi työntekijöitä mm. hallinnon, toimistotyön, viestinnän, tietohallinnon ja kiinteistönhoidon tehtävissä.

Katso kirkon avoimet työpaikat täältä.