Seurakunnan palveluista huolehditaan kaikissa oloissa

Seurakunnan toimintaa ja palveluita

Kirkon tehtävä yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen turvaamisessa poikkeustilanteissa liittyy kansakunnan kriisinkestokyvyn ylläpitämiseen.

Apua hädässä oleville Rovaniemellä

Koronavirus on nopeasti haastanut kaikkialla maassamme. Niin myös Rovaniemellä. Koronasta johtuen erilainen avuntarve tulee lisääntymään ja arvioimme, että avustusvaramme eivät tule riittämään. Tarvitsisimme nyt lisää varoja erilaiseen diakonia-apuun ja erityisesti ruokapankin kautta jaettavaan ruoka-apuun.

Osalla on varaa maksaa palveluista, mutta on paljon ihmisiä joilla ei ole normaali tilanteessakaan varaa peruselintarvikkeisiin ja lääkkeisiin. Lahjoittamalla keräykseemme tuet Rovaniemen alueen hädässä olevia selviytymään haastavien aikojen yli.

Seurakunnan diakoniatyöntekijät välittävät avun perille. Voit tarvittaessa tiedustella diakoniatoimiston toimistosihteeri Aila Jäntiltä p. 040-5830966

Haluatko keskustella?

Työntekijöiden yhteystiedot löydät tästä

Jumalanpalvelukset ja hengellisyys

Sunnuntaisin klo 10-11 radioidaan jumalanpalvelus kirkosta Radio RovaDeissä taajuudella 93,4 Mhz. Radio RovaDei kuunneltavissa myös netin kautta.

Jumalanpalvelukset voi katsoa www.virtuaalikirkko.fi -kautta. Hartauksia myös seurakunnan YouTubessa. Kappeleiden jumalanpalveluksia toteutetaan joko äänitteinä tai videoklippeinä.  Äänitteitä voi kuunnella verkossa tästä linkistä, kuultavissa myös saarnoja, raamattuopetusta, haastatteluja ja muita äänitallenteita. Videohartaudet katsottavissa myös seurakunnan YouTubessa ja Facebookissa. Radio RovaDei seurassasi sunnuntaisin klo 9.55–12 taajuudella 93,4 Mhz. Tulevan sunnuntain lähetyksen aiheet tiistaisin www.rovaniemenseurakunta.fi ja keskiviikkoisin Uusi Rovaniemi-lehdessä.

Kirkolliset toimitukset

Kirkolliset toimitukset: kasteet, vihkimiset ja hautaan siunaamiset järjestetään normaaliin tapaan, kuitenkin niin, että niissä voi olla paikalla enintään 50 osallistujaa. Ohjeistus hautajaisiin poikkeusaikana.

Toimistojen asiakaspalvelu

Kirkkoherranvirasto, hauta- ja puistotoimisto, taloustoimisto sekä diakoniatoimisto palvelevat puhelimitse ja sähköpostitse. Diakoniatoimiston asiakastapaaminen sovitaan tarvittaessa erikseen.