Kesäinen Musiikkivartti

Tervetuloa kesäiseen musiikkituokioon!

Mauri Miettunen

Suven keskiviikkoillat kutsuvat!

Kirkonmäellä musiikki soi, nautitaan ehtoollista ja vietetään yhdessä iltaa.

Rovaniemen kirkossa ja kirkonmäellä on kesäkeskiviikkoisin 5.6. alkaen monipuolista ohjelmaa.

Musiikkivartti soi kirkossa klo 17.30 alkaen. Kanttorit musisoivat vuorollaan joko yksin tai kutsumansa muusikon kanssa noin varttitunnin mittaisen ohjelman.

Sen jälkeen klo 18 on mahdollisuus osallistua Arki-illan ehtoolliselle, jonka pituus on noin puoli tuntia, papin ja kanttorin toimittamana.

Ilta jatkuu tämän jälkeen Kirkkolammen rannassa n. klo 18.45. Siellä vietetään vapaamuotoinen laulujen, musisoinnin ja pienten puheiden ilta. Juontajana toimii yleensä pappi, yhdessä lauletaan kanttorin säestyksellä.

Illan ohjelmassa on myös kahvittelua vapaaehtoisten seurakuntalaisten järjestämänä.

Näihin tilaisuuksiin voi vapaasti osallistua joko kaikkiin tai vain siihen, mikä sillä hetkellä tuntuu mielekkäimmältä, kutsuvalta.

Lämpimästi tervetuloa!

Keskikaupunki