Kriminaali- päihde- ja katulähetystyö

Katulähetystyö on diakonian perusteista lähtevää ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa päihde- ja kriminaalityötä. Keskeistä työssä on evankeliumin jakaminen sanoin ja teoin ihmisarvon säilyttämiseksi vaikeissa elämäntilanteissa. Toiminnassa on mukana 15 vapaaehtoistyöntekijää. Yhteistyötä tehdään Rikosuhripäivystyksen kanssa.

Kiinnostaako katulähetystyö?

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisesta päihde- ja kriminaalityöstä ota yhteyttä diakoniatyöntekijään.

diakonia

Katulähetysillat

Helmikammarilla, Pohjolankatu 4, sisäänkäynti torin puolelta. Maanantaisin klo 17. Tarkemmat päivämäärät löydät tapahtumakalenterista. Illoissa on sanaa, laulua ja keskustelua kahvikupposen äärellä. Mukana Antti Härö. Illat järjestetään poikkeusolosuhteiden ohjeita noudattaen. Huomioidaan toisemme ja tullaan paikalla terveinä. Tilaan on määritetty myös maksimi väkimäärä joka siellä voi yhtäaikaisesti olla.

Soppatykki Lordin aukiolla

Seurakunnan diakoniatyö järjestää säännöllisesti soppatykkitempauksia, joissa yhteistyökumppaneina voivat toimia paikalliset yritykset tai yhteisöt. Keittoa maksutta. Rovaniemen seurakunnalla on oma soppatykki jota hyödynnetään erilaisissa tapahtumissa. Kerrallaan keittoa riittää jopa 450 henkilölle. Tarkemmat tiedot järjestettävistä soppatykkitapahtumista löydät seurakunnan tapahtumakalenterista.

Diakoni, päihde-, kriminaali- ja katulähetystyö