Kriminaali- päihde- ja katulähetystyö

Katulähetystyö on diakonian perusteista lähtevää ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa päihde- ja kriminaalityötä. Keskeistä työssä on evankeliumin jakaminen sanoin ja teoin ihmisarvon säilyttämiseksi vaikeissa elämäntilanteissa. Toiminnassa on mukana 15 vapaaehtoistyöntekijää. Yhteistyötä tehdään Rikosuhripäivystyksen kanssa.

Kiinnostaako katulähetystyö?

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisesta päihde- ja kriminaalityöstä ota yhteyttä diakoniatyöntekijään.

Katulähetysillat

maanantaisin klo 17 (2.9.2019 alkaen), seurakuntakodin yläsalissa, Rauhankatu 70 G

Katulähetysilloissa puhutaan hengellisistä asioista; miten kasvaa suhteessa Jumalaan

ja elää armahdettuna. Laulua ja yhteistä rukousta. Kahvitarjoilu. Iltojen puhuja vieraat ilmoitetaan myöhemmin.

Tiedustelut erityisdiakoni Antti Härö,p. 040-7687606

Päihdeleiri

Soppatykki

Rovaniemen seurakunnalla on oma soppatykki jota hyödynnetään erilaisissa tapahtumissa. Kerrallaan keittoa riittää jopa 450 henkilölle. Seurakunnan diakoniatyö järjestää säännöllisesti soppatykkitempauksia, joissa yhteistyökumppaneina voivat toimia paikalliset yritykset tai yhteisöt.

Päihde-, kriminaali- ja katulähetystyö
Keskikaupunki