Kriminaali- päihde- ja katulähetystyö

Katulähetystyö on diakonian perusteista lähtevää ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa päihde- ja kriminaalityötä. Keskeistä työssä on evankeliumin jakaminen sanoin ja teoin ihmisarvon säilyttämiseksi vaikeissa elämäntilanteissa. Toiminnassa on mukana 15 vapaaehtoistyöntekijää. Yhteistyötä tehdään Rikosuhripäivystyksen kanssa.

Kiinnostaako katulähetystyö?

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisesta päihde- ja kriminaalityöstä ota yhteyttä diakoniatyöntekijään.

antti diakonia

Katulähetysillat

maanantaisin klo 17 seurakuntakodin yläsalissa, Rauhankatu 70 G.

Jatkuvat 13.1. 2020 klo 17.

Katulähetysilloissa puhutaan hengellisistä asioista; miten kasvaa suhteessa Jumalaan

ja elää armahdettuna. Laulua ja yhteistä rukousta. Kahvitarjoilu. Iltojen puhuja vieraat ilmoitetaan myöhemmin.

Soppatykki

Rovaniemen seurakunnalla on oma soppatykki jota hyödynnetään erilaisissa tapahtumissa. Kerrallaan keittoa riittää jopa 450 henkilölle. Seurakunnan diakoniatyö järjestää säännöllisesti soppatykkitempauksia, joissa yhteistyökumppaneina voivat toimia paikalliset yritykset tai yhteisöt.

PÄIHDE-, KRIMINAALI- JA KATULÄHETYSTYÖN JOULUJUHLA

17.12.2019 klo 12:30 – 15:00

seurakuntakeskuksen juhlasalissa, Rauhankatu 70 B

Tervetuloa nauttimaan ruuasta sekä ohjelmasta jouluisessa tunnelmassa!

Diakoni, päihde-, kriminaali- ja katulähetystyö