Kuva hymyilevistä koululaisista.

Tyttöjen ja poikien toimintaa

Kouluikäisille on monipuolista kerhotoimintaa: puuha-, kokki-, liikunta-, sähly- ja pelailukerhoja. Tarjolla on myös avointen ovien tyyppisiä kokoontumisia ja toimintaa. Näistä tietoa lisää aluiden otsikoiden alla.

Syksyn ja talven mittaan on tarjolla viikonloppuisin ja loma-aikojen leirejä.

Partiotoiminta kutsuu mukaansa uusia partiopolun aloittajia elokuussa.

Lisätietoja kerhoista saat klikkaamalla "Kerhot kouluikäisille". Tapahtumat ilmoitetaan "Kouluikäisten tapahtumat" otsikon alla. Leirivalikoimaa voit tarkastella valitsemalla "Leirit ja retket".

Inspiraatiota jouluaskarteluun

Nuorisotyön tet-harjoittelijat tekivät askartelupussin materiaaleilla tällaiset joulukortit.

Ohjevideo karkkikeppiaskarteluun löytyy nuorisotyön Tos-Kii tubekanavalta.

DONKKIS NIG NIGHT-TOIMINTAILLAT TULEVAT TAAS!

Seurakunnan järkkäämät 1-6 luokkalaisten toimintaillat, Donkkikset alkavat taas! Luvassa jännittäviä Raamatunkertomuksia, toimintapisteitä, laulamista ja muuta huippumukavaa! Pääsemme myös kuulemaan Sakun ja Ruutin seikkailuista sekä tapaamaan iki-ihanan sinisen ystävämme, Donkki-aasin! Tule ja ota kaverisi mukaan! Donkkiset ovat ilmaisia. Järjestäjänä Rovaniemen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö.
HUOM! Olemme huomioineet Donkkiksissa koronatilanteen.
Siksi Donkkiksiin on nyt ennakkoilmoittautuminen ja väkimäärärajoite (40 lasta/ilta). Ilmoittautuminen tekstiviestillä, johon tiedoksi lapsen nimi, ikä ja onko hän tulossa Muurolaan vai Ounasrinteelle.
Panostamme illoissa hyvään käsihygieniaan sekä turvaväleihin. Myös herkuttelupiste on suljettu (Muurolassa kuitenkin pientä välipalaa niille, jotka tulevat esim. suoraan koulusta). Tule Donkkiksiin vain terveenä!

Haluaisitko Donkkis-ohjaajaksi?
Donkkikset vaativat paljon etukäteisvalmistelua, emmekä selviäisi ilman korvaamatonta vapaaehtoistyöntekijöiden porukkaa. Jos olet aikuinen tai vähintään 6-luokkalainen, olet tervetullut Donkkisohjaajaksi! Donkkisohjaaja pääsee pitämään mm. toimintapisteitä ja auttamaan järjestelyissä. Jos kiinnostuit tai jos sinulla on muuta kysyttävää Donkkiksista, laita viestiä
Juholle (040 358 2135), Jenniinalle (040 7300 153) Seijalle (040 731 7987).

HUOM! Donkkikset elävät koronatilanteen mukaan. Jos linjaukset tiukentuvat, iltoja saatetaan joutua perumaan. Muutoin huomioimme koronan Donkkisissa panostamalla erityisesti käsihygieniaan.

Muurolan kappelilla perjantaina klo 17-19:

5.2. ja 9.4.

Ounasrinteen kappelilla lauantaina klo 17-19:

6.2. ja 10.4.

Vinkkejä, mitä voi puuhailla kotona:

Nuorisosihteeri
Keskikaupunki Korkalovaara-Ounasjoki Ounasvaara-Alakemijoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Rippikouluasiat

Keskikaupunki

Lauri Mäenalanen sijaistaa Mari Pääkkölää 21.1.-19.3. 2021. Laurin puh 040-5592406 lauri.maenalanen@evl.fi

Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki