Seurakunta järjestetään monia leirejä ja retkiä pitkin vuotta


ILMOITTAUTUMINEN: Leireille ja retkille ilmoittaudutaan sähköisesti. Löydät avoinna olevat retket ja leirit ilmoittautumisjärjestelmästä. Ilmottautumisen jälkeen sähköpostiisi tulee vahvistus, että ilmoittautumisesi on onnistunut. Lue vielä tarkemmat ohjeet alapuolella olevasta linkistä. Pääset ilmoittautumaan leireille ja retkeille suoraan tästä linkistä.


Isä-lapsi –leiri

Leiri pidetään 28.-30.5. Norvajärvellä. Lisätietoja voi tiedustella varhaiskasvatuksen työntekijöiltä.

Lasten leiripäivät Paaniemellä

9.-11.6. Kyydit lähtee kirkon pariksta. Lisätietoja Mari Pääkkölä mari.paakkola@evl.fi 0405832517

 


Olemme huomioineet koronatilanteen leiritoiminnassamme näin:

Leirikeskukseen voi majoittua 40 henkilöä kerrallaan (normaalin 80 sijasta). Leiriläisiä tästä määrästä on 25 (lastenleirit) 28 (nuortenleirit) ja loput paikat on ohjaajille ja avustajille. Leirille mennään bussilla, jossa istutaan väljästi ja matkustajat eivät tarvitse suojauksia. Sisarukset tai samaan huoneeseen majoittuvat kaverukset voivat istua bussissa vierekkäin. 

Sisätiloja käytetään väljästi voimassaolevat turvavälit huomioiden ja ulkotiloja hyödynnetään mahdollisimman paljon. Kiinnitämme myös erityistä huomioita hygieniaan ja siivoukseen. Ruuan jakelussa toimitaan THL:n ohjeiden mukaan. Käsidesejä sijoitetaan useampaan paikkaan: ulko-oville, luokkaan sekä ruokalaan.

Oireiden ilmaantuessa:

Oireileva ei voi lähteä leirille. Jos oireilu alkaa leirillä, olemme yhteydessä huoltajiin ja oireileva menee huoltajan kuljettamana testattavaksi Rovaniemen terveyskeskukseen. Muut voivat jatkaa leirillä normaalisti, mutta oireileva eristetään odottamaan kyytiä testiin, tässä vaiheessa annetaan kirurginen suunenäsuojus oireilevalle ja hänen kanssaan toimivalle työntekijälle. Testin tulos odotetaan kotona. Jos tulos negatiivinen, jää nuori kotiin, kunnes oireet ovat poissa. Jos positiivinen, Lapin sairaanhoitopiiri johtaa tilannetta. Riskiryhmiin kuuluvien lasten ja nuorten huoltajan kannattaa olla yhteydessä terveydenhuoltoon. Heidän ohjeistuksen mukaan toimitaan. 

Leirikirjeessä sinun leirisi omat ohjaajat antavat lisäksi ohjeita ja kertovat esim. mitä pitää ottaa huomioon ja pakata matkaan. Käytännön asioissa voitte kääntyä heidän puoleensa.

Muutamme ohjeistusta THL:n suositusten mukaan, jos epidemiatilanne muuttuu.

Leiriläisiä Norvajärvellä juoksemassa.