Kerhot kouluikäisille

Seurakunnan kerhot kokoontuvat alueiden kappeleilla ja koulujen liikuntasaleissa.

Mukavaa tekemistä tarjoavat kokki-, puuha- ja askartelukerhot ja vauhdikkaampaan menoon kutsuvat liikunta- ja sählykerhot. Kerhonohjaajat ovat seurakunnan kouluttamia, rippikoulun käyneitä nuoria tai aikuisia. Kerholaiset ovat vakuutettuja kerhoissa. Kerhot ovat maksuttomia. Kerholainen saa ohjaajalta lupalapun, joka tulee palauttaa kerhonohjaajalle. Kaikissa kerhoihin liittyvissä kysymyksissä auttavat alueiden nuoristyönohjaajat. 

Tarkemmat tiedot ilmoittautumisista saat kunkin alueen kerhojen ohjaajalta.

Kerhokausi 2021-22

Keskikaupunki

 • Puuhakerho Viirinkankaan koululla keskiviikkoisin kello 16-17.
 • Askartelukerho keskiviikkoisin kello 17-18 Katutasolla.

Korkalovaara - Ounasjoki

 • Liikunta- ja leikkikerho keskiviikkoisin klo 18-19, Korkalovaaran kappelilla
 • Varhaisnuorten kerho maanantaina klo 17-18.30, Korkalovaaran kappelin asunnolla   

Ounasvaara - Alakemijoki

 • Taikametsän kerho 1-6 -luokkalaisille su klo 15 Ounasrinteen kappelilla. Leikkejä, askartelua, pelejä ja muuta mukavaa tekemistä.  
 • Tubekerho TOS-KII Junior 1-7-luokkalaisille ke klo 17 Ounasrinteen kappelilla. Ideoidaan, videoidaan, esiinnytään, editoidaan!
 • Cool Kids Club tarjoilee mageeeta meininkiä ja hyvää seuraa kivan puuhastelun parissa. Torstaiasin klo 17 Ounasrinteen kappelilla.
 • Mahtis-kerho alakouluikäisille torstaisin 9.9. alkaen klo 17-18:30 Muurolan kappelin kerhotilassa. Askartelua, leipomista ja muuta mukavaa puuhailua!

Saarenkylä-Nammankylät - Yläkemijoki

 •  
 •  
 •  

Donkkis

Donkkis big night-toimintaillat 1-6 luokkalaisille Ounasrinteellä ja Muurolassa. Luvassa jännittäviä Raamatunkertomuksia, toimintapisteitä, laulamista ja muuta huippumukavaa! Pääsemme myös kuulemaan Sakun ja Ruutin seikkailuista sekä tapaamaan iki-ihanan sinisen ystävämme, Donkki-aasin! Tule ja ota kaverisi mukaan! Donkkiset ovat ilmaisia. HUOM! Donkkikset elävät koronatilanteen mukaan. Jos linjaukset tiukentuvat, iltoja saatetaan joutua perumaan. Siksi Donkkiksiin on nyt ennakkoilmoittautuminen ja väkimäärärajoite (40 lasta/ilta). Ilmoittautuminen tekstiviestillä, johon tiedoksi lapsen nimi, ikä ja onko hän tulossa Muurolaan vai Ounasrinteelle. Panostamme illoissa hyvään käsihygieniaan sekä turvaväleihin. Myös herkuttelupiste on suljettu (Muurolassa kuitenkin pientä välipalaa niille, jotka tulevat esim. suoraan koulusta). Tule Donkkiksiin vain terveenä! 

Donkkis tapahtuma-ajat löydät sivuston tapahtumahausta.

Haluaisitko Donkkis-ohjaajaksi? Donkkikset vaativat paljon etukäteisvalmistelua, emmekä selviäisi ilman korvaamatonta vapaaehtoistyöntekijöiden porukkaa. Jos olet aikuinen tai vähintään 6-luokkalainen, olet tervetullut Donkkisohjaajaksi! Donkkisohjaaja pääsee pitämään mm. toimintapisteitä ja auttamaan järjestelyissä. Jos kiinnostuit tai jos sinulla on muuta kysyttävää Donkkiksista, laita viestiä Juholle, Jenniinalle tai Seijalle. 

Kaikissa kerhoasioissa ja ilmoittautumisissa voit olla yhteydessä alueen nuorisotyönohjaajiin tästä linkistä.

Kysy lisää!

vs. nuorisosihteeri
Nuorisosihteeri
Keskikaupunki Korkalovaara-Ounasjoki Ounasvaara-Alakemijoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Rippikouluasiat. Lomalla ja virkavapaalla 12.7. alkaen toistaiseksi, sijaisena toimii Pinja Paukkeri.

Erityisnuorisotyö
Nuorisotyönohjaaja
Ounasvaara-Alakemijoki
Nuorisotyönohjaaja
Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki