Kerhot kouluikäisille

Seurakunnan kerhot kokoontuvat alueiden kappeleilla ja koulujen liikuntasaleissa. Mukavaa tekemistä tarjoavat kokki-, puuha- ja askartelukerhot ja vauhdikkaampaan menoon kutsuvat liikunta- ja sählykerhot. Kerhonohjaajat ovat seurakunnan kouluttamia, rippikoulun käyneitä nuoria tai aikuisia. Kerholaiset ovat vakuutettuja kerhoissa.

Kerhot ovat maksuttomia. Kerholainen saa ohjaajalta lupalapun, joka tulee palauttaa kerhonohjaajalle. Kaikissa kerhoihin liittyvissä kysymyksissä auttavat alueiden nuoristyönohjaajat.

Kerhot alkavat syyskuussa. Tarkemmat ajat ja ilmottautumisohjeet löytyvät alueiden kerhotiedoista. Jokaisen alueen ohjaaja osaa neuvoa oman alueensa kerhoasioissa.

Nuorisosihteeri
Keskikaupunki Ounasvaara-Alakemijoki Korkalovaara-Ounasjoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Rippikouluasiat

Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki