Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Maailma lähellä meitä

Kirkon tehtävänä on kertoa ilosanomaa Jeesuksesta sekä auttaa ja palvella ihmisiä lähellä ja kaukana.

Lähetystyö vie sanomaa Jumalan rakkaudesta kaikkeen maailmaan. Rovaniemen seurakunta tekee lähetystyötä viiden lähetysjärjestöjen kautta kahdeksassa maassa. Nimikkolähettien ja –kohteiden tarkempi esittely löytyy täältä. Seurakunnan tehtävänä on rukoilla lähetystyöntekijöiden ja -kohteiden puolesta sekä tukea työtä taloudellisesti.

”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeenja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." - Jeesus. Matt. 28:18-20

 

Tule mukaan Pienimmän parhaaksi -äitiyspakkausprojektiin!

Rovaniemen seurakunnassa kerätään äitiyspakkauksia Bulgariaan Mission Possible ry:n kautta. Lista vaatteista ja muista tuotteista löytyy Mission Possible ry:n sivuilta. Pääset sinne tästä. Voit tuoda keräykseen, mitä sinulta löytyy.

Lahjoituksia otetaan vastaan lähetystyön toimistolla os. Rauhankatu 70 D, 1. krs. Toimistokerrokseen pääsee pääsääntöisesti arkisin klo 9-15. Jos kuljet päivä- tai perhekerhossa, voit tuoda lahjoituksesi myös sinne. Keräysaika päättyy 28.4.

Äitiyspakkaukset siunataan matkaan Helahuppaloissa to 18.5. klo 11.30.

Youtubesta löytyy videoita Mission Possible ry:n työstä. Tästä pääset katsomaan, miten apu menee perille.

Mission Possible ry löytyy myös Facebookista.

 

Lisätietoa lähetyssihteeri Pirita Buchtilta.

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri
Keskikaupunki
Lähetyssihteeri
Aluekappalainen
Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki