Kuva eri kansalallisuuksista olevista nukeista.

Maailma lähellä meitä

Kirkon tehtävänä on kertoa ilosanomaa Jeesuksesta sekä auttaa ja palvella ihmisiä lähellä ja kaukana. Lähetystyö vie sanomaa Jumalan rakkaudesta kaikkeen maailmaan. Rovaniemen seurakunta tekee lähetystyötä viiden lähetysjärjestöjen kautta kahdeksassa maassa. Nimikkolähettien ja –kohteiden tarkempi esittely löytyy täältä. Seurakunnan tehtävänä on rukoilla lähetystyöntekijöiden ja -kohteiden puolesta sekä tukea työtä taloudellisesti.

”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeenja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." - Jeesus

Matt. 28:18-20

Lähetyskirpputori Toivon Tori suljettuna maaliskuun loppuun saakka ennalta ehkäisevänä toimenpiteenä koronavirusta vastaan. Huomioithan, että tänä aikana lahjoituksia ei vastaanoteta.

Toivon Torin väki kiittää jo tulleista lahjoituksista ja toivottavasti pääsemme jatkamaan kirpputorin toimintaa jälleen 1.4. Lisätietoja lähetyssihteeriltä puh 040 621 3628

Kuva pienestä maapallosta lapsen käsisissä.