Tule mukaan lähetystyöhön!

Miten pääset mukaan?

Tältä sivulta löydät paljon ajankohtaista lähetysasiaa. Jos innostut vaikkapa vapaaehtoistyöstä tai lähetysrenkaasta, ota yhteys lähetyssihteeriin, niin löydämme sinulle paikan lähetystyöstä.

"Lähetys -ystävälle on aina paikka!"

Sinulle on paikka lähetystyössä

Tärkein tehtäväsi on rukoilla seurakunnan nimikkolähettien ja nimikkokohteiden puolesta. Voit liittyä lähetysrenkaaseen ja Facebookissa lähetystyön Mission possible –ryhmään, osallistua lähetyspiireihin ja tapahtumiin, tulla vapaaehtoiseksi Toivon torille, tapahtumiin ja myyjäisiin. Lähetystyö tarvitsee myös taloudellista tukea. Voit antaa tukesi kuukausittain tai itse valitsemasi aikataulun ja oman kukkarosi mukaan. Pankkiyhteystiedot ja maksuohjeet saat lähetysrenkaan kirjeessä tai lähetyssihteeriltä.

Lähetysrengas ja Mission possible

Lähetysrenkaan jäsenenä saat 3-4 kertaa vuodessa lähetysrenkaan ja lähetystyöntekijöiden kirjeitä.  Olet mukana Jumalan valtakunnan työssä. Opit uutta lähetystyöstä ja saat tietoa työalueilta. Saat kokea antamisen ja yhteenkuulumisen iloa. Voit itsekin olla yhteydessä lähetystyöntekijöihin - posti on aina tervetullutta.

Mission possible on virtuaalinen lähetyspiiri, jossa kuulet lähetystyön ajankohtaiset kuulumiset. Jokainen jäsen voi aloittaa keskustelun, kommentoida ja liittää ryhmään uusia jäseniä.

Mitä voit tehdä?

Tärkein tehtäväsi on rukoilla seurakunnan nimikkolähettien ja heidän työnsä puolesta. Lähetystyö tarvitsee myös taloudellista tukea. Voit antaa tukesi kuukausittain tai itse valitsemasi aikataulun ja oman kukkarosi mukaan.

Mitä sinä saat?

Olet mukana Jumalan valtakunnan työssä. Opit uutta lähetyksestä ja saat tietoa työalueilta. Saat kokea antamisen ja yhteenkuulumisen iloa. Saat lähetysrenkaan kirjeen ja lähettien kiertokirjeitä. Voit itsekin kirjoittaa heille - posti on aina tervetullutta. Pankkiyhteystiedot ja maksuohjeet saat lähetysrenkaan kirjeen mukana.

Miten pääset mukaan?

Voit liittyä lähetysrenkaaseen ottamalla yhteyttä lähetystyön työntekijään. Voit liittyä renkaaseen lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla (nimesi osoitteesi, postinumerosi, puhelinnumerosi) lähetyssihteerille. Voit liittyä myös kirjallisesti täyttämällä kaavakkeen jonka löydät  klikkaamalla oheista linkkiä ja lähettämällä sen seuraavaan osoitteeseen:

Lähetystoimisto
Rovaniemen seurakunta
96101 Rovaniemi

Kuva maapallosta sydämen sisällä.

Lähetyspiirit 2019

Lähetyspiiri on pienryhmä, jossa saat mielen ja hengen virkistystä, juttuseuraa luottamuksen ilmapiirissä, päiväkahvit, hiljentyä hartauteen, kuulet lähetystyön ajankohtaiset uutiset sekä voit tukea lähetystyötä rukouksin ja taloudellisesti. Ryhmää vetää seurakunnan vapaaehtoinen. Toisinaan ryhmässä vierailee seurakunnan työntekijä tai nimikkolähetti.

Korkalovaaran lähetyspiiri

kokoontuu joka toinen maanantai Korkalovaaran kappelilla klo 13-14.30

Viirinkankaan lähetyspiiri

kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 Keltakankaan kerhotilassa (os. Keltakangas 2-4)

Helmikammarin lähetyspiiri

Naisten käsityökahvila

kokoontuu joka toinen tiistaina klo 12.30-15.30 seurakuntakodin alakerrassa (Rauhankatu 70 E).

Aapakirkon Raamattu- ja lähetyspiiri

kokoontuu joka toinen tiistai klo 18-19.30. Syksyn tapaamiset 3.9. 17.9. 1.10. 15.10. 29.10. 12.11. 26.11. 10.12.