Leireillä on hauskaa, retkillä mukavaa!

Rovaniemen seurakunnassa järjestetään monia leirejä ja retkiä pitkin vuotta. Ne antavat mahdollisuuden irtiottoon tavallisesta arjesta. Mukava yhdessäolo, luonto ja hengellinen eväs virkistävät ruumista, mieltä ja sielua.

Ilmoittautumisesta

Leireille ja retkille ilmoittaudutaan sähköisesti. Löydät avoinna olevat retket ja leirit ilmoittautumisjärjestelmästä. Ilmottautumisen jälkeen sähköpostiisi tulee vahvistus, että ilmoittautumisesi on onnistunut.

Pääset ilmoittautumaan leireille ja retkeille suoraan tästä linkistä.

Ohjeistus ilmoittautumiseen

Täältä löydät tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen.

Ilmoittautuminen retkille ja leireille osoitteesta rovaniemenseurakuntakunta.fi -> Tule mukaan -> Ilmoittautumiset (kerhot, retket ja leirit) -> raksi kohtaan Etsi tulevista ajoista. -> pudotusvalikosta Lapset ja nuoret tai Perheet

Leirit ja retket

2.-3.3. Hiihtoloman leiripäivät

Ounasrinteen kappelilla klo 9-15.30. Vietetään leppoisia lomapäiviä yhdessä askarrellen, musisoiden, pelaillen, ulkoillen, kokkaillen ja höpötellen. Leiripäivät ovat kaikille kaupungin alakoululaisille, eikä maksa mitään! Syömme lounaan ja välipalan. Max 20 lasta mahtuu mukaan.

13.-15.3. Voittajan puolella-leiri

Voittajan puolella!- lastenleiri 13.-15.3. Hei, sinä 4-6-luokkalainen tyyppi, tule mukaan Norvajärvelle nauttimaan kevätpäivistä! Leikitään, lauletaan, ulkoillaan ja rauhoitutaan. Leirin teema on Voittajan puolella - mitä ihmettä se voisi tarkoittaa? Tule ottamaan selvää. Leirin hinta on 32 euroa. Ilmoittautuminen netissä 27.1.-21.2. Leirillä mukana Taru Spännäri ja Mervi Tiilikainen. Lisätietoja Tarulta, taru.spannari@evl.fi, 040 732 1989.

Isä-lapsi leiri 22.-24.5.2020 Norvajärven leirikeskus
ilmoittautuminen leirille alkaa 9.3.

Isovanhemmat lapsenlapsi retkipäivä 22.8.2020 (paikka tarkentuu lähempänä)

Äiti-lapsi leiri 12-13.9.2020 Norvajärven leirikeskus
ilmoittautuminen leirille alkaa 1.8.

Äitien lepoloma 23.-25.10.2020 Norvajärven leirikeskus
ilmoittautuminen alkaa 1.9.

Alakoululaisten telttaleiri Paaniemessä
23.-25.6.2020
5.-7.8.2020

Isä-poikaleirillä Pasmajärvellä tutkitaan karttaa.