Seurakunta järjestetään monia leirejä ja retkiä pitkin vuotta


ILMOITTAUTUMINEN: Leireille ja retkille ilmoittaudutaan sähköisesti. Löydät avoinna olevat retket ja leirit joko tältä sivulta tai seurakunnan tapahtumista.

Tältä sivulta löydät viimeisimmät retket ja ilmoittautumiset.

6.3. Perheretki Leville,

Hiihtolomalla perheen kanssa Leville! Rovaniemen seurakunta järjestää Leville hiihtolomalla päiväretken perheille. Hintaan 26 e sisältyy kuljetus sekä kylpylä ja päivällinen buffetpöydästä. Alle 4 v ilmainen. yhteyshenkilö Mari Pääkkölä.

ilmoittautumislinkki:

https://asiointi.rovaniemenseurakunta.fi/enrolment/enrolment/91A6F6B9B4FE3A35A87C920B58781EB8

 

9.-10.3. Lastenleiri 4-6 luokat         

Hiihtolomalle kivaa tekemistä!

Paaniemen majalla järjestetään yhden yön talvileiri, jossa puuhaillaan sisällä ja ulkona.  Leiri on tarkoitettu 4-6 luokkalaisille ja sinne järjestetään kyyditys. Leirillä on 15 paikkaa. Hinta 20 €.  yhteyshenkilö Mari Pääkkölä

ilmoittautumislinkki:

https://asiointi.rovaniemenseurakunta.fi/enrolment/enrolment/55FCFC91D4E379D69BD38C38B582003B

 

17.-19.3. Lastenleiri 1.-4. luokkalaisille

Lähdetäänkö leirille? Siellä on mukavaa! Puuhaamme yhdessä kaikenlaista ja leirillä tutustuu myös uusiin tyyppeihin. Leirillä on erilaista yhteistä ohjelmaa. Siellä esimerkiksi leikitään, musisoidaan, askarrellaan sekä tutustutaan raamatunkertomuksiin toiminnan ja tekemisen kautta. Hinta 36€. Tervetuloa mukaan! Yhteyshenkilö ja puhelinnumero: Mervi Tiilikainen 040 571 3372, mervi.tiilikainen@evl.fi

ilmoittautumislinkki:

https://asiointi.rovaniemenseurakunta.fi/enrolment/enrolment/3263577225AC2DA0DEC32CB4F1E456D1

 


Isä-lapsi leiri Norvajärvellä 

HEI ISÄ! Tule lastesi kanssa leirille Norvajärvelle 26.-28.5.

Leiri Norvajärvellä isille ja lapsille. Siellä ulkoillaan, saunotaan, leikitään ja lauletaan. Siellä askarrellaan, keskustellaan, hiljennytään ja kuunnellaan. Isät ja lapset yhdessä!

Majoitus omassa huoneessa (omat liinavaatteet mukaan).

Aik 50 €, lapset 32 € ( alle 2v maksuton).

Ensikertalaiset ovat etusijalla.

Ilmoittaudu 1.3. alkaen tästä.


Isä ja poika hymyilevät.

Isä-poika-leiri 7.-11.7.2023

Lähde mukaan telttaleirille nauttimaan kesästä ja mukavasta ohjelmasta. Leiri on tarkoitettu perheen miesväelle. Tervetuloa isät, isoisät, pojat ja kaverit. Leirin hinta on 35€/hlö. Leirille mukaan omat välineet, teltat ja makuupussit yms. Leirillä tarjotaan tuhti aamiainen ja päivällinen. Leirille saavutaan omin kyydein. Kimppakyyti mahdollisuus Rovaniemeltä. Leirialueelle ei pääse autolla, joten varaudu pieneen kävelymatkaan (1 km) tai venematkaan.

Ilmoittautuminen alkaa 1.5-31.5.2023 tämän linkin kautta: https://asiointi.rovaniemenseurakunta.fi/enrolment/enrolment/880DC9A3C5442A1BDCA5BD8D07ADC95E

Lisätietoja: Jyrki Hautaniemi 040 626 3531  ja  Ari Jarva 0400 194 845

ÄITI-LAPSILEIRI NORVAJÄRVELLÄ 16.-17.9.

Siellä ulkoillaan, saunotaan, leikitään ja lauletaan.

Siellä askarrellaan, keskustellaan, hiljennytään ja kuunnellaan.

Äiti ja lapset yhdessä!

Lue lisää ja ilmoittaudu 1.8. alkaen tästä.

Lisätietoja voit kysyä

Lapsi- ja perhetyö
Keskikaupunki
Päiväkerhotoimisto
 
Lapsi- ja perhetyö
Keskikaupunki
Päiväkerhotoimisto
 

Olemme huomioineet koronatilanteen leiritoiminnassamme näin:

Leirikeskukseen voi majoittua 40 henkilöä kerrallaan (normaalin 80 sijasta). Leiriläisiä tästä määrästä on 25 (lastenleirit) 28 (nuortenleirit) ja loput paikat on ohjaajille ja avustajille. Leirille mennään bussilla väljästi istuen jossa matkustajat eivät tarvitse suojauksia. Sisarukset tai samaan huoneeseen majoittuvat kaverukset voivat istua bussissa vierekkäin. Sisätiloja käytetään väljästi voimassaolevat turvavälit huomioiden. Ulkotiloja hyödynnetään mahdollisimman paljon. Kiinnitämme erityistä huomioita hygieniaan ja siivoukseen. Ruuan jakelussa toimitaan THL:n ohjeiden mukaan. Käsidesejä on tarjolla useassa pisteessä.

Oireileva ei voi lähteä leirille. Jos oireilu alkaa leirillä, olemme yhteydessä huoltajiin ja oireileva menee huoltajan kuljettamana testattavaksi Rovaniemen terveyskeskukseen. Muut voivat jatkaa leirillä normaalisti. Oireileva eristetään odottamaan kyytiä testiin työntekijän/ohjaajan kanssa maskit naamalla. Testin tulos odotetaan kotona. Jos tulos negatiivinen, jää nuori kotiin, kunnes oireet ovat poissa. Jos positiivinen, Lapin sairaanhoitopiiri johtaa tilannetta. Riskiryhmiin kuuluvien lasten ja nuorten huoltajan kannattaa olla yhteydessä terveydenhuoltoon. Heidän ohjeistuksen mukaan toimitaan. 

Leirikirjeessä sinun leirisi omat ohjaajat antavat lisäksi ohjeita ja kertovat esim. mitä pitää ottaa huomioon ja pakata matkaan. Käytännön asioissa voitte kääntyä heidän puoleensa.

Muutamme ohjeistusta THL:n suositusten mukaan, jos epidemiatilanne muuttuu.