Seurakunta järjestetään monia leirejä ja retkiä pitkin vuotta


ILMOITTAUTUMINEN: Leireille ja retkille ilmoittaudutaan sähköisesti. Löydät avoinna olevat retket ja leirit joko tältä sivulta tai seurakunnan tapahtumista.

Hiihtolomalla perheretkelle Leville!

Seurakunta järjestää päiväretken Levin kylpylään maanantaina 4.3.  Retken hinta on 35 e / aikuinen, 25 e / 4-14 v , alle 4v ovat ilmaiset. Retken hintaan sisältyy yhteiskuljetus bussilla, kylpylälippu ja buffetpäivällinen Hotelli Levitunturissa. Retki laskutetaan jälkikäteen. Retkellä voi käydä myös laskettelemassa, mutta se on omakustanteinen. Lähtö aamulla pääkirkon parkista Rovaniemeltä klo 9 ja paluu samaan paikkaan illalla n. klo 20.30. Levillä ollaan klo 11.30-18.30. Ruokailu klo 17. Lisätietoja Mari Pääkkölä, 040 5832517 mari.paakkola@evl.fi

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 1.2-25.2. https://asiointi.rovaniemenseurakunta.fi/enrolment/enrolment/01AB9C97D24388F4D494E527242A3B5D

 

 

 


Olemme huomioineet koronatilanteen leiritoiminnassamme näin:

Leirikeskukseen voi majoittua 40 henkilöä kerrallaan (normaalin 80 sijasta). Leiriläisiä tästä määrästä on 25 (lastenleirit) 28 (nuortenleirit) ja loput paikat on ohjaajille ja avustajille. Leirille mennään bussilla väljästi istuen jossa matkustajat eivät tarvitse suojauksia. Sisarukset tai samaan huoneeseen majoittuvat kaverukset voivat istua bussissa vierekkäin. Sisätiloja käytetään väljästi voimassaolevat turvavälit huomioiden. Ulkotiloja hyödynnetään mahdollisimman paljon. Kiinnitämme erityistä huomioita hygieniaan ja siivoukseen. Ruuan jakelussa toimitaan THL:n ohjeiden mukaan. Käsidesejä on tarjolla useassa pisteessä.

Oireileva ei voi lähteä leirille. Jos oireilu alkaa leirillä, olemme yhteydessä huoltajiin ja oireileva menee huoltajan kuljettamana testattavaksi Rovaniemen terveyskeskukseen. Muut voivat jatkaa leirillä normaalisti. Oireileva eristetään odottamaan kyytiä testiin työntekijän/ohjaajan kanssa maskit naamalla. Testin tulos odotetaan kotona. Jos tulos negatiivinen, jää nuori kotiin, kunnes oireet ovat poissa. Jos positiivinen, Lapin sairaanhoitopiiri johtaa tilannetta. Riskiryhmiin kuuluvien lasten ja nuorten huoltajan kannattaa olla yhteydessä terveydenhuoltoon. Heidän ohjeistuksen mukaan toimitaan. 

Leirikirjeessä sinun leirisi omat ohjaajat antavat lisäksi ohjeita ja kertovat esim. mitä pitää ottaa huomioon ja pakata matkaan. Käytännön asioissa voitte kääntyä heidän puoleensa.

Muutamme ohjeistusta THL:n suositusten mukaan, jos epidemiatilanne muuttuu.