Seurakunta järjestetään monia leirejä ja retkiä pitkin vuotta

ILMOITTAUTUMINEN: Leireille ja retkille ilmoittaudutaan sähköisesti. Löydät avoinna olevat retket ja leirit joko tältä sivulta tai seurakunnan tapahtumista.

Tältä sivulta löydät viimeisimmät retket ja ilmoittautumiset.

Isä-lapsi leiri Norvajärvellä 27.-29.5.2022

Ilmoittaudu 1.3. alkaen tästä.

Leiri Norvajärvellä isille ja lapsille. Siellä ulkoillaan, saunotaan, leikitään ja lauletaan. Siellä askarrellaan, keskustellaan, hiljennytään ja kuunnellaan. Isät ja lapset yhdessä!
Majoitus omassa huoneessa (omat liinavaatteet mukaan). Aikuiset 50 €, lapset 32 € ( alle 2v maksuton).
Ensikertalaiset ovat etusijalla. Matkat omilla kyydeillä.

Isä ja poika hymyilevät.

Äiti-lapsileiri Norvajärvellä 17.-18.9.2022

Ilmoittaudu 1.8. alkaen tästä.

Leiri äidille ja lapsille Norvajärven leirikeskuksessa. Ohjelmassa leikkiä, laulua, askartelua, hiljentymistä ja rentoa yhdessäoloa. Aikuiset 30 € ja lapsilta 20 € (alle 2v maksuton).
Majoitus perhehuoneissa (omat liinavaatteet mukaan). Ensikertalaiset etusijalla. Matkat omilla kyydeillä.

Lisätietoja voit kysyä

Lastenohjaaja, Päiväkerhotoimisto
Keskikaupunki
Päiväkerhotoimisto

Lapsityönohjaaja, Päiväkerhotoimisto
Keskikaupunki
Päiväkerhotoimisto

Olemme huomioineet koronatilanteen leiritoiminnassamme näin:

Leirikeskukseen voi majoittua 40 henkilöä kerrallaan (normaalin 80 sijasta). Leiriläisiä tästä määrästä on 25 (lastenleirit) 28 (nuortenleirit) ja loput paikat on ohjaajille ja avustajille. Leirille mennään bussilla väljästi istuen jossa matkustajat eivät tarvitse suojauksia. Sisarukset tai samaan huoneeseen majoittuvat kaverukset voivat istua bussissa vierekkäin. Sisätiloja käytetään väljästi voimassaolevat turvavälit huomioiden. Ulkotiloja hyödynnetään mahdollisimman paljon. Kiinnitämme erityistä huomioita hygieniaan ja siivoukseen. Ruuan jakelussa toimitaan THL:n ohjeiden mukaan. Käsidesejä on tarjolla useassa pisteessä.

Oireileva ei voi lähteä leirille. Jos oireilu alkaa leirillä, olemme yhteydessä huoltajiin ja oireileva menee huoltajan kuljettamana testattavaksi Rovaniemen terveyskeskukseen. Muut voivat jatkaa leirillä normaalisti. Oireileva eristetään odottamaan kyytiä testiin työntekijän/ohjaajan kanssa maskit naamalla. Testin tulos odotetaan kotona. Jos tulos negatiivinen, jää nuori kotiin, kunnes oireet ovat poissa. Jos positiivinen, Lapin sairaanhoitopiiri johtaa tilannetta. Riskiryhmiin kuuluvien lasten ja nuorten huoltajan kannattaa olla yhteydessä terveydenhuoltoon. Heidän ohjeistuksen mukaan toimitaan.

Leirikirjeessä sinun leirisi omat ohjaajat antavat lisäksi ohjeita ja kertovat esim. mitä pitää ottaa huomioon ja pakata matkaan. Käytännön asioissa voitte kääntyä heidän puoleensa.

Muutamme ohjeistusta THL:n suositusten mukaan, jos epidemiatilanne muuttuu.