Päiväkerhot

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Lastenohjaaja kohtaa lapsen sekä ainutlaatuisena yksilönä että vertaisryhmän tärkeänä jäsenenä. Lapsi kaipaa kavereita ja kasvaa yhdessä toisten kanssa.

Päiväkerhossa lastenohjaaja rakentaa toiminnan monipuoliseksi, lapsen kokonaiskehitystä tukevaksi. Kerhojen ohjelmaan kuuluu hartaushetki, luovaa toimintaa, laulua, leikkiä, satuhetki ja ulkoilua. Kerhoryhmät kokoontuvat syksystä kevääseen 1-3 kertaa viikossa 2-3 tunniksi kerrallaan. Päiväkerhoihin otetaan 3-6-vuotiaita lapsia. Päiväkerhoissa on lukukausimaksu.

Päiväkerhotyössä kohdataan usein lapsen koko perhe. Yhteistyön lähtökohtana ovat lapsen tarpeet ja hänen kasvunsa vaaliminen. Perheitä kutsutaan myös seurakunnan yhteisiin tapahtumiin, kirkkohetkiin ja muuhun toimintaan.

Lastenohjaajat toimivat yhteistyössä muiden varhaiskasvatustahojen kanssa lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lukukausimaksut

Kerhomaksu on 40 € /kausi.

Ilmoittaudu tästä kevään päiväkerhoryhmiin.

Toivomme, että kuljetatte lastanne säännöllisesti kerhossa. Mikäli lapsi jää pois kesken lukukauden, pyydämme ilmoittamaan siitä heti kerhomaksujen laskuttamisen vuoksi.

Naperokerho

Maanantaisin klo 9-11 Viirinkankaan kerhotila

Naperokerho on tarkoitettu 2-vuotiaille lapsille. Tavoitteena on edistää lapsen kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä ikäkauteen sopivalla toiminnalla.
Lapsi saa leikkiä saman ikäisten lasten kanssa ja opetella ryhmässä toimimisen taitoja. Kerhopäivällä on rytminsä, joka hahmottuu lapselle kokemuksellisesti leikkimisenä, toimintana, liikkumisena, satu- ja lukuhetkenä, laulamisena, musisointina ja hiljentymisenä.
Naperokerhossa painottuu lämmin lapsen ja vanhemman kohtaaminen.

Ryhmään otetaan 10 lasta. Kerhomaksu  40 € / kausi.

Naperoparkki
Perjantaisin klo 9-11 Seurakuntakodilla

Sinne voit ilmoittaa 2-6-vuotiaan lapsesi satunnaisen hoitotarpeen mukaan.

Naperoparkki on ilmaista lastenhoitopalvelua, joka sisältää kristillistä kasvatusta, vapaata leikkiä ja ohjattua toimintaa lasten iästä riippuen.  Ensimmäisellä kerralla täytetään lapsesta tietolomake.
Paikka naperoparkkiin on varattava etukäteen aina jokaiselle kerhokerralle erikseen. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hoitopaikka varataan puhelimitse:

• Seurakuntakoti ma-to klo 8-15 välisenä aikana p. 040 834 5877.

Ilmoittautuminen tapahtuu Innofactor -järjestelmän kautta.

Tarkemmat ohjeet:

Linkin takaa avautuu tapahtumakalenteri, jonne on luotu päivämäärän mukaan ne tapahtumat, joihin on käynnissä sähköinen ilmoittautuminen.

Ota alasvetovalikosta "valitse kohde" se työala, jonka tapahtumaan, leiriin tai retkelle olet ilmoittautumassa

Ohjekuva järjestelmästä

(esim. päiväkerhoilmoittautumiset, muskarit jne.).

Laita rasti ruutuun "etsi tulevista ajoista", ja saat näkyville ne tapahtumat, joihin on käynnissä tai käynnistymässä sähköinen ilmoittautuminen.

Mikäli saat ruudulle tekstin "Tällä hetkellä ei ole tilaisuuksia annetuilla hakuehdoilla. Tarkista hakuehdot.", ei ilmoittautumisia ole käynnissä.

Voit hakea hakusanalla ja valita kohdan "etsi tulevista ajoista".

Pääset ilmoittautumaan tapahtumiin, leireille, kerhoihin ja retkille Innofactor järjestelmän kautta tästä linkistä.

Lastenohjaaja, Päiväkerhotoimisto
Keskikaupunki