Nuorten rinnalla

Seurakunnan nuorisotyöntekijät kulkevat nuoren rinnalla auttamassa ja tukemassa hänen kasvuaan aikuisuuteen. Nuorisotyöllä vahvistetaan nuoren kristillisen identiteetin kasvua, tulevaisuuden toivoa ja turvallista suuntaa.

Kutsumme Sinua mukaan nuorisotapahtumiin, konsertteihin, retkille, leireille, tekemään ja toimimaan, sukeltamaan Raamattuun sekä oppimaan elämää yhdessä.

Nuorisotyö tarjoaa koulutusta varhaisnuorten kerhojen ohjaamiseen, rippikoulujen ryhmänohjaamiseen sekä nuorten ihmissuhdetaitoihin.

Ilmoittaudu tapahtumiin seuraavasta linkistä: Ilmoittautumiset (kerhot, retket, leirit)

@roisrknuoret

seuraa meidän nuorisotyön Instagram-tiliä. Laitamme sinne tietoa kaikesta mitä meillä on ja paljon muuta.

Kerhonohjaajien kurssi

18.-20.9.2020 Norkulla, lisätietoja Mari Pääkkölä 0405832517

Onko lasten kanssa puuhailu lähellä sydäntä? Kerhonohjaajana pääset pitämään viikoittain kerhoa alakouluikäisille kerhonohjaajaparin kanssa. Millaista kerhoa haluaisit pitää? Askartelua? Pelailua? Leikkimistä? Kokkailua? Saat päättää ihan itse! Saat kerhojen pitämisestä myös pientä palkkiota. Kerhot kokoontuvat pääasiassa seurakunnan kappeleilla, mikäli toisin ei sovita. Ota siis kaverisi mukaan ja lähde kerhonohjaamisen jännään maailmaan!

Seurakunta järjestää ilmaisen kerhonohjaajakoulutusleirin Norvajärvellä 18.-20.9., jonne lähdetään heti Jatkot&Etkot-tapahtuman jälkeen! Kurssille mahtuu mukaan 30, koska koronarajoitukset, hae silti rohkeasti! Mikäli väkimäärä ylittyy, koulutus järjestetään toisella tapaa. Jos innostuit kerhokuvioista, toimi näin:

Laita seuraavat tiedot nuorisotyönohjaaja Mari Pääkkölälle sähköpostilla (mari.paakkola@evl.fi) 31.8. mennessä:

• Nimesi ja puhelinnumerosi

• Allergiasi

• Mahd. terveystiedot

• Alue, jolla haluaisit pitää kerhoa

Ennen leiriä järjestetään alueellasi kerhonohjaajatapaaminen missä tutustutaan toisiin kerhonohjaajiin, keskustellaan millaista kerhoa haluaisit pitää, minä päivinä, kenen kanssa ja minkä ikäisille, jne. Alueesi nuorisotyönohjaaja ottaa sinuun yhteyttä tapaamisen ajankohdasta ja paikasta.

Kerhot starttaavat viikolla 39 (21.-27.9.) eli heti leirin jälkeisellä viikolla.