Nuorten leirit ja retket

Lähetkö leirille? Leirillä on kivaa. Järjestämme vuodessa kaksi leiriä Norkulla: yhteistä eloa, Raamattua, ulkoilmaa, toimintaa, rukousta ja kaikkea muuta.

Ikuinen Wappu Vol 2. Norkulla 30.4.-2.5.   

Kevään odotetuin spektaakkeli on tässä! Tällä kertaa pidämme Wappuleirin vappuna! Luvassa karnevaalitunnelmaa tai ainakin tunnelmaa. Leiri on 13-18 vuotiaille, eli 7 luokasta ylöspäin. Hinta 40 euroa. Max. osallistujamäärä 25 nuorta.  Vetäjinä Juho (040 3582135), Jenniina (040 7300153)

Tästä linkistä ilmottautumaan 6.-16.4. https://rovaniemi-ilmo.service.innofactor.com/enrolmentclient/form.aspx?Key=DDD2D98F016C72A36AF84974F174F2AB

 

Erityisnuorisotyö järjestää vuosittain kaikille nuorille avoimia retkiä ja leirejä.

Osallistumismaksut pyritään pitämään mahdollisimman alhaisina, jotta moni pääsee mukaan.

Ajankohtaisimmat tiedot löydät Katutason Facebookista tai Instagramista.

Olemme huomioineet koronatilanteen leiritoiminnassamme näin:

Leirikeskukseen voi majoittua 40 henkilöä kerrallaan (normaalin 80 sijasta). Leiriläisiä tästä määrästä on 25 (lastenleirit) 28 (nuortenleirit) ja loput paikat on ohjaajille ja avustajille. 

Oireileva ei voi lähteä leirille. 

Leirille mennään bussilla, jossa istutaan väljästi ja matkustajat eivät tarvitse suojauksia. Sisarukset tai samaan huoneeseen majoittuvat kaverukset voivat istua bussissa vierekkäin. 

Norvajärvellä tiloja käytetään väljästi. Meillä on käytössä 2 luokkaa ja 3 oleskelutilaa. Pelit, aktiviteetit ja iltaohjelmapaikat valitaan niin, että väljyys saavutetaan. Ulkotiloja hyödynnetään mahdollisimman paljon. Saunominen ja vapaa-ajan vietto ulkona voidaan toteuttaa normaalisti turvavälit huomioiden. 

Leirillä siivotaan kädensijoja ja pöytiä tiheämmin. Ruuan jakelussa toimitaan THL:n ohjeiden mukaan. Ruokasalin istumapaikkoja on harvennettu. Muistutamme turvaväleistä, erityisesti jonotustilanteissa. Huolehdimme käsihygieniasta. Käsidesejä sijoitetaan useampaan paikkaan: ulko-oville, luokkaan sekä ruokalaan. Yskimishygienia on myös leirillä tärkeää, eli yskitään hihaan/nenäliinaan ja muistetaan käsienpesu saippualla.

Oireiden ilmaantuessa: Aina jos joku oireilee, olemme yhteydessä huoltajiin ja oireileva menee testattavaksi Rovaniemen terveyskeskukseen. Ensisijaisesti huoltaja kuljettaa testiin. Muut voivat jatkaa leirillä normaalisti, mutta oireileva eristetään odottamaan kyytiä testiin, tässä vaiheessa annetaan kirurginen suunenäsuojus oireilevalle ja hänen kanssaan toimivalle työntekijälle. Testin tulos odotetaan kotona. Jos tulos negatiivinen, jää nuori kotiin, kunnes oireet ovat poissa. Jos positiivinen, Lapin sairaanhoitopiiri johtaa tilannetta. Riskiryhmiin kuuluvien lasten ja nuorten huoltajan kannattaa olla yhteydessä terveydenhuoltoon. Heidän ohjeistuksen mukaan toimitaan. 

Leirikirjeessä sinun leirisi omat ohjaajat antavat lisäksi ohjeita ja kertovat esim. mitä pitää ottaa huomioon ja pakata matkaan. Käytännön asioissa voitte kääntyä heidän puoleensa.

Muutamme ohjeistusta THL:n suositusten mukaan, jos epidemiatilanne muuttuu.