Nuorisokahvila Katutaso

Rento ja nuorekas Katutaso on Rovaniemen seurakunnan erityisnuorisotyön ylläpitämä nuorisokahvila, joka toimii matalan kynnyksen kohtaamispaikkana kaikille alle 29- vuotiaille rovaniemeläisille. Lue lisää Katutasosta täältä.

Avustajakoulutusta

Katutason avustajat työskentelevät keskeisenä osana nuorisokahvilan toimintaa. Käytännönläheisiä kahvila-apulaisen tehtäviä tehdessä tutustut nopeasti kävijöihin ja saat monipuolista kokemusta vapaaehtoistyöstä.

Koulutus pitää sisällään parin päivän intensiivikurssin Katutason periaatteista sekä käytännöistä ja pääset kokeilemaan avustamista Katutasolla jo koulutuksen aikana. Koulutuksen käyneet avustajat siunataan tehtävään ja voivat tämän jälkeen saada tehdystä työstä pientä palkkiota. Avustajille järjestetään mukavaa yhteistä toimintaa kiitokseksi ja kannustimeksi. Jos olet kiinnostunut avustajakoulutuksesta, ole yhteydessä työntekijöihin.

 

 

Tule mukaan Katutason työntekijäjoukkoon tekemään vastuullista ja tärkeää vapaaehtoistyötä!

Kokoontumisia ja muuta toimintaa

Vantus

Pirttikoskentie 14. Vantus Facebookissa

Bänditoimintaa

Ylläpidämme kahta bändeille suunnattua treenitilaa, joista toinen sijaitsee seurakuntakeskuksen pommisuojassa (Rauhankatu 70) ja toinen Aapakirkolla (Aapatie 6). Bänditiloissa treenaa nuorten bändejä viikoittain. Jos olet kiinnostunut treenivuoroista tai bänditoiminnasta, ota yhteyttä nuorisotyöntekijään.

 

Kerhot kouluikäisille


Seurakunnan kerhot kokoontuvat alueiden kappeleilla ja koulujen liikuntasaleissa. Mukavaa tekemistä tarjoavat kokki-, puuha- ja askartelukerhot ja vauhdikkaampaan menoon kutsuvat liikunta- ja sählykerhot. 

Kerhot ovat maksuttomia. Kerholainen saa ohjaajalta lupalapun, joka tulee palauttaa kerhonohjaajalle. Kaikissa kerhoihin liittyvissä kysymyksissä auttavat alueiden nuoristyönohjaajat. 

Lue lisää tästä linkistä.