Opiskelijatyöntekijä - sinua varten!

Tiesitkö että... oppilaitospastori tai muu oppilaitoksessa työskentelevä seurakunnan työtekijä on osa opiskelijan hyvinvointipalveluja. Esimerkiksi papin kanssa voit tulla keskustelemaan mistä vain maan ja taivaan välillä, juomaan kupposen kahvia/teetä tai vaikka rukoilemaan yhdessä. Opiskelijatyöntekijä päivystää kampuksella tiettyinä kellonaikoina (ks. alla), mutta tapaamisen sopiminen muuhun aikaan on myös mahdollista. Mitä ikinä omassa elämässäsi onkaan meneillään, voit ottaa yhteyttä!

Opiskelijatyöntekijä kampuksilla

Lapin yliopiston hiljaisessa huoneessa keskiviikkoisin klo 11-14. Hiljaiseen huoneeseen löydät kun menet  pääaulasta läpi, kirjaston viereisestä ovesta ulos ja vähän matkaa alamäkeen: ovi on oikealla! Millan saa parhaiten kiinni Whatsapp-viestillä (p. 040 358 6067) tai vetäisemällä hihasta.

Lapin ammattikorkeakoulun Jokiväylän kampuksella torstaisin klo 11-14. Työhuoneen numero on c229, mutta todennäköisemmin löydät Rainerin pääaulasta tai ruokalasta. Voit myös ottaa suoraan yhteyden Raineriin (p. 040 569 6475).

Redun Porokadun toimipisteen aulassa tiistaisin klo 10-12. Tule juomaan kupponen kahvia, pelailemaan yhdessä tai muuten vain juttelemaan! Jennin saa myös kiinni numerosta 040 069 0465.

Redun Jokiväylän toimipisteen aulassa (aika tulee tähän). Juttuseuraa ja välillä kahviakin tarjolla! Mari on mukana myös Pajakorva 1 -asuntolan illanvietoissa tiistai-iltaisin klo 17-19, siellä vaihtelevaa ohjelmaa. Marin saat kiinni numerosta 040 583 2517.

Etkö saa oman kampuksesi työntekijää kiinni? Ei hätää - voit kääntyä meistä kenen tahansa puoleen. :)

Tulevia tapahtumia kampuksilla

Sekaan vaan, olit opiskelija vielä tai et!

Lukuvuoden avajaismessu & uusien opiskelijoiden siunaaminen 4.9. klo 18 @kirkko

Aloita opiskeluvuosi siunauksen varassa! Tarjolla iltapalaa ja myös mahdollisuus kiivetä kirkon torniin ihastelemaan ihania maisemia.

OMA Base Camp Norvajärvellä 6.-8.9.

Aitoa leiritunnelmaa, uusia ihmisiä ja Jumala, joka on niin hyvä. <3 Hinta 20e opiskelijoille, jotka seurakunnan jäseniä (muut 40e). Ilmottaudu vaikka heti: bit.ly/oma_basecamp_2019

Kysy, keskustele ja kyseenalaista Alfa-kurssilla!

Mitä järkeä on uskoa? Mitä ovat kristinuskon lähteet? Tapahtuuko ihmeitä? Miten käyttäisin loppuelämäni hyvin?

Näitä ja monia muita kysymyksiä pohdimme Alfa-kurssilla. Alustavasti (vahvistettu tieto syyskuun aikana) kurssi kokoontuu yliopistolla 10.10.-12.12. torstaisin klo 17-19, minkä lisäksi voit osallistua seurakunnalla järjestettävälle Alfa campille 16.-17.11. klo 13-19. Tervetuloa välipalalle ja tutustumaan - vaikka et olisikaan yliopiston opiskelija.

Perinteinen Living Room -tapahtuma (alustavasti) pe 25.10.

Seurakunnan opiskelijatyö on järjestänyt Living Room -tapahtuman yhteistyössä LYY:n kanssa jo useampana vuonna. Em. Viime vuoden Russian Living Roomissa tutustuttiin venäläiseen kulttuuriin erilaisten työpisteiden kautta. Osallistujia oli illan aikana noin 120.

Tänä syksynä tapahtumaa on suunniteltu kehitysyhteistyöviikon yhteyteen, alustavasti perjantaille 25.10. Haluatko tulla ideoimaan syksyn 2019 tapahtumaa alusta asti? Laita viesti Millalle, p. 040 358 6067. Tapahtuman tiedot päivittyvät syyskuun aikana.

Kauneimmat joululaulut kampuksilla vko 50

Tule laulamaan klassikkojoululauluja, nauttimaan mukillinen glögiä & tukemaan tärkeää työtä!
Tarkat paikat ja ajat päivittyvät tähän syksyn aikana.