Opiskelijatyöntekijä - sinua varten!

Tiesitkö että... oppilaitospastori tai muu oppilaitoksessa työskentelevä seurakunnan työtekijä on osa opiskelijan hyvinvointipalveluja. Esimerkiksi papin kanssa voit tulla keskustelemaan mistä vain maan ja taivaan välillä, juomaan kupposen kahvia/teetä tai vaikka rukoilemaan yhdessä. Opiskelijatyöntekijä päivystää kampuksella tiettyinä kellonaikoina (ks. alla), mutta tapaamisen sopiminen muuhun aikaan on myös mahdollista. Mitä ikinä omassa elämässäsi onkaan meneillään, voit ottaa yhteyttä!

Opiskelijatyöntekijä kampuksilla

Lapin yliopiston hiljaisessa huoneessa keskiviikkoisin klo 11-14. Hiljaiseen huoneeseen löydät kun menet  pääaulasta läpi, kirjaston viereisestä ovesta ulos ja vähän matkaa alamäkeen: ovi on oikealla! Millan saa parhaiten kiinni Whatsapp-viestillä (p. 040 358 6067) tai vetäisemällä hihasta.

Lapin ammattikorkeakoulun Jokiväylän kampuksella torstaisin klo 11-14. Työhuoneen numero on c229, mutta todennäköisemmin löydät Rainerin pääaulasta tai ruokalasta. Voit myös ottaa suoraan yhteyden Raineriin (p. 040 569 6475).

Redun Porokadun toimipisteen aulassa tiistaisin klo 10-12. Tule juomaan kupponen kahvia, pelailemaan yhdessä tai muuten vain juttelemaan! Jennin saa myös kiinni numerosta 040 069 0465.

Redun Jokiväylän toimipisteen aulassa keskiviikkoisin klo 11-13. Juttuseuraa ja välillä kahviakin tarjolla! Mari on mukana myös Pajakorva 1 -asuntolan illanvietoissa tiistai-iltaisin klo 17-19, siellä vaihtelevaa ohjelmaa, ainakin alkusyksyn koronatilanteen vuoksi ulkona. Kysy lisää Marilta, saat hänet kiinni numerosta 040 583 2517.

Redun Urheiluopiston toimipisteessä tiistaisin klo 12.30-13.30 ja Redun Jänkätien toimipisteen aulassa keskiviikkoisin klo 11-12. Tule juttelemaan Mervin kanssa ja nauttimaan kupillinen kahvia. Muina aikoina saat Mervin kiinni numerosta 040 571 3372.

Etkö saa oman kampuksesi työntekijää kiinni? Ei hätää - voit kääntyä meistä kenen tahansa puoleen. :)

Tulevia tapahtumia kampuksilla

Sekaan vaan, olit opiskelija vielä tai et!

Lukuvuoden avajaismessu 8.9. klo 17

Perinteistä lukuvuoden avajaismessua vietetään Rovaniemen kirkossa 8.9. klo 17. Messua on suunnittelemassa ja toteuttamassa opiskelijatyöntekijöiden ohella LYY:n ja Rotkon edustajia sekä korkeakoulujen opiskelijoita. Sekä tietenkin rehtorit.

Tiedossa musiikkia, rukousta alkaneen lukuvuoden puolesta, puhetta radikaalista rakkaudesta sekä ehtoollinen. Messussa siunataan uudet opiskelijat (ja pyydettäessä vanhatkin). Jatkoilla syödään jäätelöä ja jutustellaan ja tutustellaan uusien ja vanhojen tuttujen kanssa. Tule sinäkin mukaan!