Nuorisotyöntekijät

Seurakunnan nuorisotyöntekijät kulkevat nuoren rinnalla auttamassa ja tukemassa hänen kasvuaan aikuisuuteen. Nuorisotyöllä vahvistetaan nuoren kristillisen identiteetin kasvua, tulevaisuuden toivoa ja turvallista suuntaa.

Laita viestiä jos jotain on mielen päällä. Voit sopia myös tapaamisen nuorisotyönohjaajajan kanssa.

Nuorisotoimisto on seurakuntakodilla, joka sijaitsee kirkonmäellä seurakuntakeskuksen vieressä osoitteessa Rauhankatu 70 D-rappu.

Henkilökohtaiset sähköpostit muotoa:

etunimi.sukunimi@evl.fi

Palautetta tai kysyttävää? Voit lähettää meille viestiä myös tästä linkistä lomakkeen kautta.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H J M O P R T

Ari Jarva