Iltapäiväkerhot

Koululaisten iltapäiväkerhoissa lastenohjaajat toteuttavat kasteopetusta ja tarjoavat pienille koululaisille turvallisen paikan leikkiin, toimintaan ja lepohetkiin koulun jälkeen.

Kirkon iltapäiväkerhotoiminnalla on sekä kasvatuksellinen että diakoninen painotus. Toiminnalla tuetaan lasten sosiaalista kasvua, yhteistyötaitoja ja autetaan ymmärtämään kristillisen uskon keskeisiä asioita. Iltapäiväkerhossa tehdään yhteistyötä vanhempien ja koulun kanssa.

Seurakunnan iltapäiväkerhotoimintaa järjestetään yhteistyössä kaupungin kanssa. Iltapäiväkerhoihin otetaan 1.-2. luokkien perusopetuksessa lapsia sekä 1.-3.luokkien erityisopetuksessa olevia lapsia. Iltapäiväkerhot toimivat jokaisena koulupäivänä klo 11-17. Kerhoissa tarjotaan välipala. Iltapäiväkerhoissa on kuukausimaksu.

Lisätietoja toiminnasta saat vastaavalta lapsityöntekijältä.

Koululaisten iltapäiväkerhot

Koulupäivinä klo 11-17

Aapakirkko, Aapatie 6

Alakorkalon koulu, Niskanperänkuja

Korkalovaara, koulun tiloissa, Miehentie 12

Koskenkylä, Eliisantie 3 D 10

Nivavaara, Asematie 1

Ounasrinne, Saaruantie 3

Sinettä, Kittiläntie

Koululaisten kerhot

Jokaisena koulupäivänä klo 11-17.
Aamuparkki tarpeen mukaan klo 7.30-10.

Iltapäiväkerhomaksu, Iltapäivätoiminta  90€/kk.

Lisätietoja toiminnasta saat vastaavalta lapsityöntekijältä.

Ilmoittaudu tästä iltapäiväkerhoon.

Ilmoittautumiset

Voit myös ilmoittautua Rovaniemen seurakunnan kerhoihin, retkiin ja leireille täältä.

Tarkemmat ohjeet:

Linkin takaa avautuu tapahtumakalenteri, jonne on luotu päivämäärän mukaan ne tapahtumat, joihin on käynnissä sähköinen ilmoittautuminen.

Ota alasvetovalikosta "valitse kohde" se työala, jonka tapahtumaan, leiriin tai retkelle olet ilmoittautumassa

(esim. päiväkerhoilmoittautumiset, muskarit jne.).

Laita rasti ruutuun "etsi tulevista ajoista", ja saat näkyville ne tapahtumat, joihin on käynnissä tai käynnistymässä sähköinen ilmoittautuminen.

Mikäli saat ruudulle tekstin "Tällä hetkellä ei ole tilaisuuksia annetuilla hakuehdoilla. Tarkista hakuehdot.", ei ilmoittautumisia ole käynnissä.

Voit hakea hakusanalla ja valita kohdan "etsi tulevista ajoista".