Ajankohtaista juuri nyt

(9.10.2020)

Rovaniemen seurakunnan tilaisuuksissa noudatetaan hygienia- ja turvasääntöjä.

Tilaisuuksien osallistujamäärät voivat muuttua pienemmiksi ja tapahtumia saatetaan joutua siirtämään sisätiloista ulkoilmaan. Tilaisuuksia saatetaan joutua perumaan myös viime hetkellä. Pääsääntöisesti seurakunnan sisätiloissa käytetään aina kasvomaskia ja ruoka- ja juomatarjoilut järjestetään ulkona.

Rovaniemen kirkossa on sunnuntaisin jumalanpalvelus (korkeintaan 150 henkilölle kunnes toisin ilmoitetaan). Palvelukset suorina lähetyksinä Radio RovaDeissä klo 9.55-12 taajuudella 93,4 Mhz ja äänitallenteet tästä linkistä. Jumalanpalvelukset voi katsoa Virtuaalikirkossa tästä linkistä.

Seurakunnan toimistot ovat auki klo 9-15; asiointi ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Tarvitsetko apua? Seurakuntalaisia tuetaan perinteisin ja uusin tavoin. Lisätietoa tarjolla olevasta avusta tästä linkistä.

Seuraamme tilannetta ja tietoja päivitetään.

Linkkejä sinulle:

Lähimmäisenä naapuri

Nyt voisi olla hyvä mahdollisuus tutustua enemmän naapuriin ja selvittää, olisiko hän kenties koronaviruksesta johtuen avun tarpeessa? Kyse voi olla esimerkiksi siitä, ettei yksin elävä naapuri pääse hakemaan ruokaa tai lääkkeitä, tai muuta apua. Lähestyä voi soittamalla tai vaikkapa pudottamalla kirjelappusen postiluukusta? Turvallisen kohtaamisen ja avun annon pelisäännöt voit sopia ensin puhelimessa.

Kirjeperinne myös uuteen käyttöön! Voisitko sinä ja muut perheenjäsenet kirjoitella kirjeitä ikäihmisille ja muille lähimmäisille, varsinkin niille jotka ovat yksin.