Seurakunnan palveluista huolehditaan kaikissa oloissa

Kirkon tehtävä yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen turvaamisessa poikkeustilanteissa liittyy kansakunnan kriisinkestokyvyn ylläpitämiseen.

APUA HÄDÄSSÄ OLEVILLE ROVANIEMELLÄ
Koronavirus on nopeasti haastanut kaikkialla maassamme. Niin myös Rovaniemellä. Koronasta johtuen erilainen avuntarve tulee lisääntymään ja arvioimme, että avustusvaramme eivät tule riittämään. Tarvitsisimme nyt lisää varoja erilaiseen diakonia-apuun ja erityisesti ruokapankin kautta jaettavaan ruoka-apuun.

Osalla on varaa maksaa palveluista, mutta on paljon ihmisiä joilla ei ole normaali tilanteessakaan varaa peruselintarvikkeisiin ja lääkkeisiin. Lahjoittamalla keräykseemme tuet Rovaniemen alueen hädässä olevia selviytymään haastavien aikojen yli.

Tästä pääset auttamaan

Seurakunnan diakoniatyöntekijät välittävät avun perille. Voit tarvittaessa tiedustella diakoniatoimiston toimistosihteeri Aila Jäntiltä p. 040-5830966

HALUATKO KESKUSTELLA?
Yhteystiedot löydät tästä

KIRKKO AVOINNA HILJENTYMISTÄ KAIPAAVILLE
Sunnuntaisin klo 11-13, jolloin paikalla on pappi keskustelua varten.

JUMALANPALVELUKSET
Sunnuntaisin klo 10-11 radioidaan jumalanpalvelus kirkosta Radio RovaDeissä taajuudella 93,4 Mhz.
Radio RovaDei kuunneltavissa myös netin kautta.

Jumalanpalvelukset ja hartauksia myös striimattuna Virtuaalikirkossa.
Seurakuntalaisilla ei toistaiseksi ole mahdollisuutta osallistua palvelukseen kirkkotiloissa.

Kappeleiden jumalanpalveluksia toteutetaan joko äänitteinä tai videoklippeinä.
Äänitteitä voi kuunnella verkossa täältä, kuultavissa myös saarnoja, raamattuopetusta, haastatteluja ja muita äänitallenteita.

Pääsiäisen ajan jumalanpalveluksista ja muista pääsiäisaiheisista teemoista julkaistaan videoita kaikissa Rovaniemen seurakunnan sosiaalisen median kanavissa.
Videohartaudet katsottavissa:  You Tube ja facebook.

KIRKOLLISET TOIMITUKSET
Kirkolliset toimitukset: kasteet, vihkimiset ja hautaan siunaamiset järjestetään normaaliin tapaan, kuitenkin niin, että niissä voi olla paikalla enintään 10 osallistujaa.

Ohjeistus hautajaisiin poikkeusaikana.

RADIO ROVADEI 93,4 Mhz
seurassasi sunnuntaisin klo 9.55–12. Tulevan sunnuntain lähetyksen aiheet tiistaisin www.rovaniemenseurakunta.fi ja keskiviikkoisin Uusi Rovaniemi-lehdessä.

MUU TOIMINTA
Suljettuina toistaiseksi ovat diakoniatyön Helmikammari, nuorisotyön Katutaso ja lähetystyön kirpputori Toivon Tori.
Keittopäivä ja Puuroaamut kappeleilla, kerhot, kuorot, vierailut sekä muu ryhmätoiminta ovat toistaiseksi tauolla.

TOIMISTOJEN ASIAKASPALVELUT
Kirkkoherranvirasto, hauta- ja puistotoimisto, taloustoimisto sekä diakoniatoimisto palvelevat puhelimitse ja sähköpostitse. Diakoniatoimiston asiakastapaaminen sovitaan tarvittaessa erikseen.