Jakaranda

Jakaranda Rovaniemen kirkko

Rovaniemen seurakunta

Jakaranda oli viimeksi Rovaniemellä lähetysjuhlilla 2015. Nyt on mahdollisuus nähdä heidät uudelleen!

Jakaranda tuo terveisiä eteläisestä Afrikasta laulaen, soittaen ja tanssien. Yhtyeen ohjelmisto koostuu eteläisen Afrikan musiikista ja afrikkalaisvaikutteisesta kotimaisesta musiikista. Välillä voi aistia savannin kahinan tai kuulla afrikkalaisen ligoloinnin helisevän soinnin. Laulajien rinnalla soittavat kitarat, puhaltimet, basso ja erilaiset lyömäsoittimet.

Vapaa pääsy! Kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Jakarandan oma sivusto

Rovaniemen seurakunta

Ranuan Kangaslampi

Retki Ranuan Kangaslammille

Lähde päiväretkelle Ranualle tutustumaan Kangaslammin kotimuseoon ja tapaamaan Ranuan lähetystyön ystäviä.

Rovaniemen kirkko , Rovaniemen seurakunta

Kosen Gymnasiumin kuoron konsertti

Tule kokemaan upea kuorokonsertti Rovaniemen kirkkoon! Saamme kuorovieraita Virosta, tule kuuntelemaan tätä taitavaa lasten ja nuortenkuoroa.

Helmikammarin lähetyspiiri

Tervetuloa lähetyspiiriin Helmikammarille kerran kuussa tiistaina!