Riemukierros

Riemukierros Seurakuntakeskus

Kirkkolammen rannalla

Koko perheen ulkoilutapahtuma, joka huipentuu Riemukierros -hiihtoon.

Riemukierros -tapahtuma

Riemukierroshiihdossa hiidetään mitä eriskummallisissa asuissa ja kokoonpanoissa Kirkkolammen jäälle. Matka ei päätä huimaa, sillä yksi kierros on vain 300 metriä. Tyylillä sen sijaan on aina ollut Riemukierroksella paljon merkitystä.

Ohjelmaa kaikenikäisille!

Muuta ohjelmaa: poniratsastusta, mäenlaskua, lumimaalausta ja talvista puuhastelua koko perheelle! Lumikenkäkävelyä, kasvomaalausta, lumileikkejä ja vaikka mitä hauskaa! Pikkurahalla saat myös maukkaat makkarat ja muut talvipuffetin antimet.

Karvakavereita on rapsuteltavana!

Vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuu -keräyksen hyväksi. Voit maksaa osallistumisestasi täällä. (Laita lisätiedot -kenttään sana Riemukierros)

Tule hiihtämään ja leikkimään Kirkkolammelle! Pukeudu rooliasuun - parhaat asut palkitaan!

Lisätietoa paikallisesta Yhteisvastuukeräyksestä

Järjestäjä

Keskikaupunki, Ounasvaara-Alakemijoki, Korkalovaara-Ounasjoki, Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Rovaniemen seurakunta

Lapsityönohjaaja, Päiväkerhotoimisto
Keskikaupunki
Päiväkerhotoimisto

Martti ja Aune Lehden luona, Perunkajärventie 2038

Diakoniakahvit Perunkajärvellä

Tervetuloa kahvittelemaan!

Aapakirkko ja seurakuntasali , Aapakirkon Luukku

Äijien soppakerho

Pieni ryhmä, 6-8 miestä. Kerho toteutetaan kuntouttavana työtoimintana

Seurakuntakeskus, Seurakuntakoti , Kirkonmäki

D-day, diakonian viran päivä

31.8. on diakonian viran päivä Suomessa. Rovaniemen seurakunnassa diakonian viranhaltijat kantavat viran tunnuksia. Päivän ohjelma tarkentuu lähempänä tilaisuuden ajankotaa.