Kirkkoväärti koulutus

Rovaniemen kirkko, Seurakuntakeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kirkkoväärtikoulutuksessa koulutamme uusia ja vanhoja vapaaehtoisia erilaisiin messutehtäviin. Aloitamme koulutuksen seurakuntakeskuksen juhlasalista klo 17. Tervetuloa mukaan!

Aloitamme kirkkoväärtikoulutuksen klo 17 Seurakuntakeskuksen juhlasalista ja siirrymme loppuajaksi kirkkoon.

Kirkkoväärti oli ennenvanhaan kirkonisäntä. Rovaniemen seurakunta kouluttaa kirkkoväärtejä, jotka ovat mukana toteuttamassa jumalanpalveluksia. Kirkkoväärti voi olla mm. toivottamassa väkeä tervetulleeksi messuun, lukemassa Raamantun tekstejä tai keräämässä kolehtia. Olisitko sinä hyvä kirkkoväärti? Koulutuksessa käymme läpi kaikki messuavustustehtävät. Koulutuksessa on mukana myös kokeneita seurakunnan vapaaehtoisia. Läpi käydään myös messun kaavaa ja ehtoollisen teologiaa. Ehtoollisavustajan tehtävään tarvitaan erillinen vahvistus, jota voi hakea koulutuksen yhteydessä. Koulutus on ilmainen.

Mukana Noora Tikkala ja Aki Hätinen

Linkki ilmoittautumiseen

Kauneimmat Joululaulut juontajakoulutus

Haluaisitko juontaa Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet? Järjestämme koulutuksen, jossa saat vinkkejä tämän vuoden teemasta, selkeäsanaisesta, tiiviistä ilmaisusta sekä luontevasta juontamisesta. Koulutus järjestetään seurakuntakeskuksen juhlasalissa Rauhankatu 70 B. Kahvitarjoilu klo 9.30-10.