Agnus Dei - Jumalan karitsa

Agnus Dei - Jumalan karitsa Rovaniemen kirkko

Kadri Joametsin juhlakonsertti, osa 1. Seitakuoro, joht. Kadri Joamets. Liput 20/15€.

Kadri Joametsin 20-vuotisjuhlavuoden avauskonsertti koostuu vaikuttavista kamarimusiikkiteoksista

Seitakuoron hengellisen musiikin konsertti Agnus Dei Rovaniemen kirkossa la 10.11.2018 klo 19.

Kadri Joamets muutti Virosta Suomeen ja Rovaniemelle 20 vuotta sitten syksyllä 1998. Palkittu kuoronjohtaja juhlistaa vuosikymmenten mittaista matkaansa Lapin kulttuurielämässä viiden konsertin sarjalla läheisten yhteistyökumppaneidensa kanssa. Avauskonserttiin Kadri on valinnut hänelle rakkaimpia kamarimusiikkiteoksia Seitakuoron taipaleen varrelta pienen eestiläisen lisäyksen kera. Orkesteriosuuksista vastaavat Kadrin muusikkoystävät Lapin kamariorkesterista sekä kanttori-urkuri Mauri Miettunen.

Agnus Dei – Kadri Joametsin 20-juhlavuoden avauskonsertti
Seitakuoro / Mauri Miettunen, urut / Antal Mojzer, fagotti / Juhana Inkinen, Johannes Põlda, viulu; Johan Höglind, alttoviulu; Juuli Holma, sello, Jukka Rotola-Pukkila, kontrabasso

Liput 20/15 € ovelta tai ennakkoon Rovaniemen musiikkikirjastosta. Lipun hinta sisältää valinnaisen Seitakuoron levyn (niin kauan kuin levyjä riittää)

Keskikaupunki