Konsertti Jarkko Ahola, Joulun klassikot

Konsertti Jarkko Ahola, Joulun klassikot Rovaniemen kirkko

Joulun klassikot 2018, tervetuloa konserttiin!

Komeaääninen tenori Jarkko Ahola

on jo perinteeksi muodostuneella Joulun Klassikot –kirkkokiertueella, perjantaina 8.12. klo 19 hän esiintyy Rovaniemen kirkossa.

Liput alkaen 32 € Ticketmasterista,ovelta 35 €, jos lippuja jäljellä.

Aholan upeaa tulkintaa joulun klassikoista sisältävä kiertue vierailee kahdeksassa eri kaupungissa ympäri Suomen. Tällä kertaa mukaan on saatu myös pitkään toivottuja esiintymisiä Pohjois-Suomen kirkoissa. Joulun Klassikot -kiertue on maamme arvostetuimpiin laulajiin lukeutuvan Aholan kuudes kirkkokiertue.

Jarkko Ahola odottaa itse joulukonsertteja jo innolla: ”Joulukiertueeni ovat jo niin tärkeä osa loppuvuottani, että en osaa kuvitella joulua ilman niitä. Pitkästä aikaa pääsemme myös pohjoisempaan osaan Suomea viemään joulun tunnelmia, mikä lämmittää kovasti mieltä.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulajana.

Keskikaupunki

rovaniemen seurakunta