"Lauluja särkyneille sydämille"

Rovaniemen kirkko

Kristoffer Streng laulu, Stefan Jansson piano.

Bassobaritoni Kristoffer Streng on Vaasassa syntynyt laulaja. Hän on opiskellut laulua Kuula-Opistossa Raila Peltokosken johdolla ja Keski-Pohjanmaan konservatoriossa Hannu Ilmolahden johdolla. Hän on osallistunut useampiin mm Björn Blomqvistin mestarikursseihin. Kanttoritutkinnon hän on saanut Oulun konservatoriolta 2007.

Streng toimii pääasiassa kanttorina Vöyrin seurakunnassa, mutta käy usein konsertoimassa kirkoissa ja rukoushuoneissa ympäri Suomea ja pohjoismaissakin. Hänen laulua kuullaan lähes viikoittain Radio Vegassa, Radio Patmoksessa ja Radio Deissä. Hänet on nähty sekä Alfa tv-kanavassa että TV7:ssa.

Stefan Jansson säestää pianolla. Hän varttui vapaaseurakunnassa ja on soittanut pianoa lapsuudesta asti. Jansson on soittanut enimmäkseen hengellistä musiikkia ja gospelia , mutta tuntuu olevansa kotona kaikissa musiikkilajeissa. Hän osallistuu myös levytyksissä säestäjänä ja sovittajana . Duo on tehnyt monia konsertteja yhdessä .

Konsertissa saamme kuulla lauluja m.m. Mestarin kädessä- nimisestä levystä, joka julkaistiin vuonna 2014. Konsertin yhteydessä on mahdollisuus ostaa levyjä

Keskikaupunki

rovaniemen seurakunta

Rovaniemen kirkko

Solistikonsertti

Tervetuloa konserttiin!

Aapakirkko ja seurakuntasali

Virsikirja tutuksi-yhteislauluilta

Tervetuloa tutustumaan virsiin yhteislaulun merkeissä!

Virsi-ilta

"Jumalan huolenpitoa talvitaivaan alla"