Kamalat äidit -ryhmä

ti 15.1. kello 16.30 - kello 18.00

Kamalat äidit -ryhmä

Helmikammari, Pohjolankatu 4, käynti torin puolelta

Oletko Kamala Äiti? Murrosiän sanotaan alkavan siitä, kun vanhemmat muuttuvat hankaliksi. Kamalat äidit® -toiminta on murrosikäisten lasten äideille tarkoitettua vertaistoimintaa.

Luottamuksellisessa vertaisryhmässä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, jaetaan murrosikään liittyvää tietoa sekä kannustetaan äitejä jakamaan ajatuksiaan muiden naisten kanssa. Suomen NNKY-liitto koordinoi ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus tukee valtakunnallista Kamalat äidit® -toimintaa.

Tervetuloa mukaan Rovaniemen Kamaliin Äiteihin!

Nyt myös Rovaniemellä alkaa Kamalat Äidit –vertaisryhmä! Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 28.8.2018 klo 16.30-18.00. Helmikammarilla (Pohjolankatu 4 – käynti torin puolelta). Jatkossa ryhmä kokoontuu joka toinen viikko tiistaisin klo 16.30-18 syyskuusta tammikuuhun asti, yhteensä kymmenen kertaa. Ryhmä on maksuton.

"Juuri tällä hetkellä minulla ei ole oikeastaan muita ongelmia kuin äiti."

Maija Paavilainen: Äiti on äiti

Ryhmissä keskustellaan arjen haasteista, kuten kotiintuloajoista, rahankäytöstä, päihteistä sekä niistä asioista, jotka kulloinkin äitejä mietityttävät. Ehkäpä opimme näkemään lapsen hyviä puolia, emmekä tuomitse itseäkään niin helposti. Kamalat Äidit vaihtavat ajatuksia ihan tavallisista, arkisista tilanteista ja ryhmään voi osallistua, vaikkei kotona vallitsisikaan vakava sotatila.

"Usko omaan itseen vahvistui; olen ihan hyvä äiti tällaisena."

Rovaniemen vertaisryhmää ohjaavat nuorisotyönohjaajat Merita Orell-Kiviniemi ja Jenniina Heikkilä, jotka ovat käyneet NNKY:n järjestämän Kamalat äidit® -perehdyttämiskoulutuksen ja hankkineet runsaasti kokemusta aiheesta oman perhe-elämän kautta.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan antoisaan ja voimaannuttavaan toimintaan!

Laita tekstari numeroon 0407300153 (Jenniina) ja ilmoittaudu vaikka heti, mutta viimeistään 17.8.

Mukaan mahtuu 5-8 kamalaa äitiä, joiden kotoa löytyy 12-20 –vuotias murkku.


Järjestäjä

Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Nuorisosihteeri
Keskikaupunki Ounasvaara-Alakemijoki Korkalovaara-Ounasjoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Rippikouluasiat

Katso myös

ti 26.3. klo 17.00 -20.00

Norvajärven leirikeskus

Murkkujen Mutsien saunailta

Jos kaipaat tunnekuohuiseen teiniarkeen välillä muuta leppoisaa juttuseuraa samassa tilanteessa olevista äideistä, haluat nauttia rauhassa iltapalaa tai haluat rentoutua löylyn lämmössä muiden yhtä urpojen ja nolojen äitien kanssa, olet enemmän kuin tervetullut Murkkujen Mutsien saunailtaan!
to 28.3. klo 18.00 -19.30

Aapakirkko ja seurakuntasali , Rovaniemen seurakunta

Vuorovesi - hengellisen matkakumppanuuden ryhmä

VUOROVESI- hengellisen matkakumppanuuden ryhmä kokoontuu hiljentymään, jakamaan ajatuksia ja kokemuksia elämästä, Jumalan edessä ja huolenpidossa.
to 11.4. klo 18.00 -19.30

Aapakirkko ja seurakuntasali , Rovaniemen seurakunta

Vuorovesi - hengellisen matkakumppanuuden ryhmä

VUOROVESI- hengellisen matkakumppanuuden ryhmä kokoontuu hiljentymään, jakamaan ajatuksia ja kokemuksia elämästä, Jumalan edessä ja huolenpidossa.