Konsertti Barokkitunnelmia

Konsertti Barokkitunnelmia Rovaniemen kirkko

Tervetuloa!

Barokin tunnelmia

Sunnuntaina 17.3. klo 18 Rovaniemen kirkossa soi barokkimusiikki. Barokin tunnelmissa eletään Kamarikuoro AVEn ja soitinyhtye GAUDIUMin kanssa. Yhteisesityksenä kuullaan Dietrich Buxtehuden kantaatti Jeesus puolees käännyn, jossa solisteina laulavat Wenhao Zhang ja Mika Pohjantähti. Lisäksi kuullaan mm. J.S.Bachin 5 urkukoraalia, jotka kuoro laulaa kirkon edestä vuoropuheluna urkurina toimivan Maie Kuusikin kanssa. Kamarikuoroa johtaa Anitta Ainali-Vuollo, soitinyhtyettä Maie Kuusik. Tilaisuuteen on vapaa pääsy käsiohjelma 10 €.

AVE esiintyy enimmäkseen oman seurakunnan tilaisuuksissa, mutta konsertoi silloin tällöin myös muissa Suomen seurakunnissa. Se on käynyt esiintymismatkoilla mm. Espanjassa, Ruotsissa, Virossa ja Unkarissa.

Keskikaupunki

rovaniemen seurakunta