Käyn riparin 2020 muualla

Käyn riparin 2020 muualla

Ilmoittaudu tästä

Olet lähdössä riparille. Mahtavaa! Jos olet menossa jonkin herätysliikkeen tai urheiluopiston rippikouluun, niin tämä tiedote on juuri sinua varten.

Herätysliikkeillä ja monilla urheiluopistoilla on myös rippikouluja.

1. ilmottautudu riparille siihen järjestöön, joka riparin toteuttaa

2. ilmoittaudu Rovaniemen seurakunnan sivuilla ”Käyn riparin 2020 muualla”-ryhmään, jotta sinut voidaan merkata konfirmoiduksi riparin jälkeen. Siksi on tärkeää, että ilmottaudut mukaan! Tällä sivulla olevasta linkistä voit ilmottautua. (Huom Santasportin riparille menijät eivät ilmottaudu tähän.)

Santasportin urheiluripari järjestetään yhteistyössä Rovaniemen seurakunnan ja Santasportin kanssa. Se on maksullinen ja siihen ilmoittaudutaan urheiluopiston sivuilla, myös seurakunnan sivujen tapahtuman ”urheiluripari2020” kautta pääset ilmoittautumaan. Tähän osallistujat eivät siis ilmottaudu "käyn riparin 2020 muualla ryhmään".

Tervetuloa kokemaan…

…elämyksellinen, suuri, iloinen, eläväinen ja mahtava Ripari2020!

Lisää rippikoulutietoa löydät täältä

Nuorisosihteeri
Keskikaupunki Ounasvaara-Alakemijoki Korkalovaara-Ounasjoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Rippikouluasiat

to 2.5.2019 klo 8.00 - ke 2.10.2019 klo 23.59

Käyn rippikoulun 2020 muualla

Herätysliikkeillä ja monilla urheiluopistoilla on myös rippikouluja. Jos käyt tällaisen muualla pidettävän riparin, niin sinun pitää tehdä kaksi ilmottautumista: 1. ilmottautudu riparille siihen järjestöön, joka riparin toteuttaa 2. ilmoittaudu Rovaniemen seurakunnan sivuilla ”Käyn riparin 2020 muualla”-ryhmään
pe 5.7.2019 klo 0.00 - ti 20.8.2019 klo 23.59

Rippikouluun ilmoittautuminen vuodelle 2020.

Jälki-ilmoittautuminen on auki 20.8. saakka. Rippikoulu alkaa ilmoittautumisvuoden loka-marraskuussa ja konfirmaatio on vuonna 2020. Elokuun lopulla saat tiedon rippikouluryhmästäsi ilmoittamaasi sähköpostiin.