Ripari2020

to 2.5. kello 00.05 - su 23.6.

Ripari2020

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa ilmoittautumaan rippikouluun 2020! Vuonna 2005 syntyneet ilmoittautuvat tänä keväänä riparille. Seurakunnan työntekijät vierailevat 7-luokissa ja kertovat vaihtoehdoista huhtikuun aikana. Jos rippikouluikäinen on 6- tai 8-luokalla, on hän tervetullut tämän oman ikäkauden kanssa riparoimaan. Ilmoittautuminen on auki 2.5.-23.6.2019 ja se löytyy kätevästi alla olevasta linkistä.

Huom! Innofactor suorittaa korjauspäivityksen keskiviikkona 8.5.2019 klo 15.30-16.00. Katkon aikana ilmoittautuminen ei ole käytettävissä.

Nettisivuilla on seurakuntamme rippikoulutietoa, ilmoittautumisohjeet ja ilmoittautumiskaavake. Kaikki määräaikana ilmoittautuneet ovat ryhmien jaossa samassa asemassa. Laita yhteystietoihin se sähköpostiosoite, jota varmasti luetaan. Tarkista sähköpostistasi, että saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi.

Rippikouluryhmiä on tarjolla 26. Alueiden omien rippikoulujen lisäksi mukana on yhteisiä ripareita: 2 hiihtolomalla, 4 kesällä ja vaellusripari Hetta-Pallas -reitillä. Leirimuotoisten lisäksi tarjolla on kaksi päivärippikoulua (Korkalovaara ja Seurakuntakoti) sekä pienryhmärippikoulu. Pienryhmärippikoulun tapaamisajat- ja mahdollinen leiriaika sovitaan yhdessä ryhmän kanssa. Tapaamiset järjestetään kirkon Kryptassa ja jos leiri päätetään järjestää, se pidetään Norvajärvellä. Rovaniemen seurakuntaan kuuluvilta ei peritä maksua omista rippikouluista, mutta seurakuntaan kuulumattomilta peritään 20€/leirivuorokausi. Urheiluripari järjestetään yhteistyössä Santasportin kanssa. Riparin hinta on 420€ ja 480€ jääajalla. Urheiluriparille ilmoittaudutaan urheiluopiston sivuilla, myös seurakunnan sivujen tapahtuman ”urheiluripari2020” kautta pääset ilmoittautumaan.

Saat vapaasti valita mihin ryhmään haluat hakea. Huomaathan, että kokoontumiset järjestetään pääsääntöisesti sillä alueella, jonne ryhmät on suunnattu. Yhteiset ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti kirkonmäellä. Huomioittehan urheilukilpailut yms. päällekkäisyyksien varalta hakiessanne rippikouluun.

Jokaisen tulee laittaa vähintään 3 rippikouluvaihtoehtoa. Kaverikoodilla voi hakea samalle leirille. Ensimmäisenä ilmoittautunut saa koodin, jonka hän voi antaa enintään kolmelle kaverille. Sopikaa yhdessä ennen ilmoittautumista, mille leireille haette. Käytä siis kaverikoodia, mutta merkkaa kavereiden nimet lisäksi kohtaan: ”Muita tietoja, mitä haluat otettavan huomioon”. Huomaa, että kaverikoodi voi vaikeuttaa pääsemistä ryhmään, jossa on enää 1-2 paikkaa.

Herätysliikkeillä ja urheiluopistoilla on myös rippikouluja. Jos käyt tällaisen muualla pidettävän riparin, niin ilmoittaudu Rovaniemen seurakunnan sivuilla ”Käyn riparin 2020 muualla”-ryhmään, jotta sinut voidaan merkata konfirmoiduksi riparin jälkeen.

Tervetuloa kokemaan…

…elämyksellinen, suuri, iloinen, eläväinen ja mahtava Ripari2020!

Ripariasioissa sinua auttavat oman alueen työntekijät sekä nuorisosihteeri Merita Orell-Kiviniemi, merita.orell-kiviniemi, 0407301965

Seurakuntamme riparisivustolta löytyy paljon tietoa ripareista.

Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Nuorisosihteeri
Keskikaupunki Ounasvaara-Alakemijoki Korkalovaara-Ounasjoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki

Rippikouluasiat

to 2.5.2019 klo 8.00 - ke 2.10.2019 klo 23.59

Käyn rippikoulun 2020 muualla

Herätysliikkeillä ja monilla urheiluopistoilla on myös rippikouluja. Jos käyt tällaisen muualla pidettävän riparin, niin sinun pitää tehdä kaksi ilmottautumista: 1. ilmottautudu riparille siihen järjestöön, joka riparin toteuttaa 2. ilmoittaudu Rovaniemen seurakunnan sivuilla ”Käyn riparin 2020 muualla”-ryhmään
pe 5.7.2019 klo 0.00 - ti 20.8.2019 klo 23.59

Rippikouluun ilmoittautuminen vuodelle 2020.

Jälki-ilmoittautuminen on auki 20.8. saakka. Rippikoulu alkaa ilmoittautumisvuoden loka-marraskuussa ja konfirmaatio on vuonna 2020. Elokuun lopulla saat tiedon rippikouluryhmästäsi ilmoittamaasi sähköpostiin.