Murkkujen Mutsien saunailta

Murkkujen Mutsien saunailta Norvajärven leirikeskus

Jos kaipaat tunnekuohuiseen teiniarkeen välillä muuta leppoisaa juttuseuraa samassa tilanteessa olevista äideistä, haluat nauttia rauhassa iltapalaa tai haluat rentoutua löylyn lämmössä muiden yhtä urpojen ja nolojen äitien kanssa, olet enemmän kuin tervetullut Murkkujen Mutsien saunailtaan!

Illan alussa keskustelemme vapaamuotoisesti iltapalan äärellä ja sen jälkeen siirrymme jatkamaan juttua saunan lauteille. Aiheet vaihtelevat arjen haasteista, murrosiän myllerryksestä ja päihteistä aina naisen elämään, voimavaroihin ja unelmiin. Ehkäpä yhdessä löydämme sekä itsestämme että nuorestamme myös uusia hyviä puolia, saamme toisiltamme tukea ja vahvistusta.

Saunaillat ovat maksuttomia. Lähtö kimppakyydein seurakuntakeskuksen pihasta (Rauhankatu 70) klo 17. Paluu samaan paikkaan noin klo 20. Saunailtojen järjestäjä on Rovaniemen seurakunnan nuorisotyö.

ILMOITTAUDU viimeistään edellisellä viikolla Jenniina Heikkilälle vaikka tekstarilla (0407300153). Ilmoita samalla allergiat ja onko sinulla oma auto käytettävissä kyyteihin. Kevään päivämäärät: 26.2.  26.3.  23.4. ja 21.5.

Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki