Radio Dein kesäkiertue Rovaniemellä

Radio Dein kesäkiertue Rovaniemellä

Lordinaukio Rovaniemen keskustassa

Tervetuloa tapaamaan radioväkeä ja nauttimaan musiikista. Suomen tunnetuin kristillinen media Radio Dei lähtee kesällä kahdeksi viikoksi tien päälle. #Herätys Kesäkiertue tulee Rovaniemelle 10.6. ja olemme klo 8–13 Lordin aukiolla (Sampo-aukio).

Kesäkiertueen ohjelmassa on suora #Herätys-aamulähetys, jonka juontaa kiertueen isäntä Mikael Juntunen. Kutsumme lähetykseen paikallisia vieraita ja puhumme alueen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Lähetyksessä tutustutaan lisäksi paikalliseen Tiekirkkoon.

Ohjelmassa on aamulähetyksen jälkeen Road Show, jossa esitellään radion toimintaa ja haastatellaan rovaniemeläisiä. Mukana on myös Radio Dein tukiyhdistys Kristityt yhdessä ry, joka jakaa tietoa yhdistyksen toiminnasta.

Kiertueen musiikista vastaavat innostavalla meiningillään gospellaulaja Mika Karola ja kitaristi-laulaja Sami Asp. Samalla julkaistaan Mika Karolan 80-luvun hengellisen musiikin helmiä sisältävä Armon saanut syntinen -levy.

Toivotamme kaikki paikalliset seurakunnat ja kristilliset yhteisöt tervetulleiksi tapaamaan radioväkeä.

– Radio Dein Kesäkiertue on rento kesätapahtuma, jossa voidaan paiskata kättä tuttujen kesken ja ennen kaikkea luoda yhteistä tulevaisuutta. Meillähän on nimittäin sama matka ja sama päämäärä, Radio Dein aamujuontaja Mikael Juntunen sanoo.

Tervetuloa siis paikan päälle. Ota meihin jo etukäteen yhteyttä, niin voidaan jutella lisää.

Keskikaupunki

Rovaniemen seurakunta