Ilta hengellisille harjoituksille

Ilta hengellisille harjoituksille Ounasrinteen kappeli ja seurakuntasali

Tervetuloa!

Hengelliset harjoitukset

Peppi Sievers on joutunut perumaan tulonsa!

Ounasrinteen kappelilla pidetään Ilta Hengellisille harjoituksille 15.6. klo 17-19. Illan ohjaa sairaalapappi Sanna Kerola, musiikista vastaa Tiina Ronkainen

Hengelliset harjoitukset on vanha tapa mietiskellä omaa elämäänsä ja vaellustaan evankeliumin ilosanoman valossa, Jeesuksen seurassa. Mietiskellessä kaikkea omaa mieleen tulevaa, se tuodaan rukoukseksi.

Illan aikana esitellään kaksi erilaista Raamatun sanan mietiskelyn tapaa, jotka myös toteutetaan ohjatusti käytännössä. Harjoituksen aikana ollaan hiljaisessa rukouksessa kymmenen minuutin ajan. Sen jälkeen keskustellaan harjoituksessa heränneistä ajatuksista ja muistoista. Kukin osallistuja kertoo sen verran kuin hänestä tuntuu mukavalta. Toiveena on, että nämä kaksi yksinkertaista tapaa mietiskellä evankeliumia ja omaa elämää jäävät säännölliseen käyttöön. Ennakkovalmisteluja ei tarvita. Jokainen on tervetullut sellaisena kuin on.

Ounasvaara-Alakemijoki

Rovaniemen seurakunta

Sairaalapastori
Maakuntakatu 7, työhuone Perheasiain neuvottelukeskuksessa

Työntekijän esittely ja lisätietoa sairaalasielunhoidosta Lapin sairaanhoitopiirin sivuilta.