Pisara -suurleiri

Pisara -suurleiri

Partaharjun leirikylä Pieksämäellä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen ja nuoremmille vanhempiensa seurassa sekä nyt myös 15–28-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille sekä perheille. Odotamme suurleirille noin 2000 osanottajaa.

Pisara-suurleiri järjestetään maankuulussa, luonnonkauniissa Partaharjun leirikylässä Pieksämäellä. Partaharju on leiri-, kokous- ja juhlapaikka Pieksämäellä upean Salvosen rannalla.

Rovaniemen seurakunta ei kokoa leiriryhmää, vaan tämä on mahdollisuus perheille osallistua omatoimisesti ikimuistoiselle leirille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen linkin kautta.

Pisara on järjestyksessään jo 18. suurleiri. Suurleirit ovat olleet tyttöjen ja poikien suurta juhlaa jo vuodesta 1951, mutta vuonna 2019 juhlitaan kaikenikäisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa!

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa.

Pääjärjestäjänä on Nuori kirkko ry yhteistyökumppanien kanssa.

Ilmoittatutuminen ja lisätietoja:

Pääjärjestäjänä on Nuori kirkko ry yhteistyökumppanien kanssa.

Aapakirkko ja seurakuntasali

Lasten kevätkirkko