Israelilaista kansantanssia

Israelilaista kansantanssia Ounasrinteen kappeli ja seurakuntasali

Tervetuloa!

Osallistujilta ei edellytetä aiempaa tanssitaustaa, harjoittelemamme israelilaistanssit ovat piiritansseja, joten paria ei edellytetä.

Monet tansseista pohjautuvat Raamatun Sanaan, osa on messiaanisia. Olet tervetullut mistä tahansa kristillisestä seurakunnasta. Rukoilemme harjoituksissa kristittyjen yhteyden puolesta. Siunaamme harjoituksissa myös Israelia.

Ota harkkoihin mukaan liikuntaan sopiva asu, juomapullo ja liukumattomat tossut/sisäpelikengät. Kouluikäiset lapset ovat myös tervetulleita. Tule avoimin mielin!

Harjoitukset klo 10 - 11.30 lauantaisin:

7.9., 21.9., 5.10., 19.10., 16.11., 30.11. ja 14.12.

Rovaniemellä toimii myös israelilaistanssin harrastajaryhmä Yehuda. Yehuda on hepreaa ja tarkoittaa ’saan ylistää’. Se on palvellut mm. vuonna 2018 toteutetussa Kansanmessussa Korkalovaaran kappelilla ja keväällä 2019 Ounasrinteen kappelilla. Tilauksesta tanssitaan myös erilaisissa juhlissa.

Ryhmässä on tilaa uusille ylistäjille.

Lisätiedot vapaaehtoistyöntekijä Sirkka Juntunen sirkka.juntunen(at)gmail.com tai 040-5589091.

Ounasvaara-Alakemijoki

Rovaniemen seurakunta