Rakkauden voima-luennot

la 23.11. kello 12.00 - su 24.11.

Rakkauden voima-luennot Seurakuntakeskus

Ilkka Rytilahden raamattuopetussarjan kaksi ensimmäistä jaksoa

La 23.11. klo 12-15 ja su 24.11. klo 13-16 seurakuntakeskuksen juhlasalissa, Rauhankatu 70.

Vapaa pääsy.

MIKSI olet olemassa? Onko elämälläsi tarkoitusta? Mikä on kaiken päämäärä? Ei ole samantekevää, mistä näihin kysymyksiin etsii vastausta ja miten niihin vastaa. Nykyisin kovin yleinen vastaus on, että olemme olemassa sattumalta. Olemme syntyneet tyhjästä. Eikä elämällä pohjimmiltaan ole tarkoitusta. Aika karua ja lohdutonta, eikö? Mutta on olemassa toinen vastaus, aivan vastakkainen. Mikä se on? – Rakkaus! Kaiken todellisuuden keskus on rakkaus. Se on kristillisen uskon ehdottomassa ytimessä.

I: MEIDÄT ON LUOTU RAKKAUTEEN JA VAPAUTEEN

Aika on ihmeellinen ulottuvuus. Ilman sitä ei olisi elämän lukemattomien tapahtumien ja hetkien jatkumoa, joista elämämme muodostuu ja historia koostuu. Tässä jaksossa käydään läpi, mitä nämä Jumalan erityiset hetket ovat sekä mitä meidän on niissä tarkoitus nähdä ja löytää.

II: MEIDÄT ON KUTSUTTU ELÄMÄÄN YHTEYDESSÄ JUMALAAN

III: MEIDÄT ON TARKOITETTU VAHVISTUMAAN JA UUDISTUMAAN

IV: MEIDÄT ON VAPAUTETTU KASVAMAAN JA PALVELEMAAN TOISIAMME

Seuraavat opetussarjan jaksot ovat  8.-9.2.2020.

Keskikaupunki

Rovaniemen seurakunta