Naperoparkki Korkalovaaran kappeli ja seurakuntasali

Naperoparkkiin voit ilmoittaa 2-5-vuotiaan lapsesi satunnaisen hoitotarpeen mukaan.

Paikka naperoparkkiin on varattava etukäteen aina jokaiselle kerhokerralle erikseen. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Naperoparkki on ilmaista lastenhoitopalvelua, joka sisältää kristillistä kasvatusta, vapaata leikkiä ja ohjattua toimintaa lasten iästä riippuen.
Naperoparkkia pitää kaksi seurakunnan lastenohjaajaa.

Hoitopaikka varataan edellisen päivän tiistaina klo 9-12 välisenä aikana p. 0400 335 261.

Lasten ja perheiden Rovaniemen seurakunta

Lastenohjaaja, Korkalovaaran kappeli