Jumalanpalvelus
Rovaniemen kirkko

Sanajumalanpalvelus Rovaniemen kirkossa

Liturgia ja saarna Ilari Kinnunen, avustaa Karita Kaukonen, kanttorina Päivi Hintikka.

Soittajina sellistit Tapani Heikinheimo, Anna-Liisa Koponen, Amanda Sitomaniemi ja Maria Ala-Hannula, piano.

Kirkkotilassa ja muissa seurakunnan tiloissa toteutettaviin jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja konsertteihin voi osallistua yli 50 henkeä edellyttäen, että niissä noudatetaan viranomaisohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä. Henkilömäärä suhteutetaan aina 1–2 metrin turvavälein tilaan sopivaksi. Enimmäisosallistujamäärä voi olla 500 henkeä.
Pääkirkossa voi siis olla enintään 150 henkilöä, pienessä tilassa esim. kappelissa väkimäärä voi jäädä alle 50 henkilön rajan. Tiedote rajoituksista: www.rovaniemenseurakunta.fi/uutiset.

VIRTUAALIKIRKKO: Rovaniemen kirkosta su klo 10 jumalanpalvelukset suoratoistona.

Tästä pääset mukaan!

Keskikaupunki