Lauantaiparkki

Kaksi hymyilevää lasta joilla puupalikat käsissä.
Aapakirkko ja seurakuntasali, Korkalovaaran kappeli ja seurakuntasali

Pieni hengähdyshetki vanhemmille, mukavaa puuhaa lapsille!

La 15.5. klo 9.30-12 tai 13-15.30 Aapakirkolla ja Korkalovaaran kappelilla.

Hei vanhempi! Kiinnostaisiko lapsivapaa parituntinen? Seurakunta tarjoaa mahdollisuuden viettää omaa/parisuhdeaikaa. Sinulla tai teillä vanhemmilla on mahdollisuus käydä yhdessä harrastuksissa, kävelyllä tai vain nauttia toistenne seurasta samalla kun lapset ovat parkissa leikkimässä.
Voit tuoda alle kouluikäisen lapsen leikkimään la 15.5. Aapakirkkoon tai Korkalovaaran kappelille klo 9.30-12 tai 13.-15.30. Otamme ilmoittautumisjärjestyksessä 15 lasta jokaiseen tilaisuuteen.

Lapsille on tarjolla monenlaista puuhaa: Voi leikkiä vapaasti, ulkoilla, pelata lautapelejä tai vaikka askarrella. Hoitoon ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset. Lapsiparkki on maksutonta. Lapsi voi ottaa mukaan pienen välipalan.