Konfirmaatiomessu

Kirkko ulkoa
Rovaniemen kirkko

Kirkkosaliin voidaan ottaa enimmillään 140 henkilöä sekä parvelle 30 henkilöä turvavälein. Joka toinen penkkirivi pidetään pois käytöstä. Ehtoollisen vietto tapahtuu sektoreittain siten, että ehtoollisella käyvät ensin virsitaulun puolella istuvat ja vasta sitten saarnastuolin puolella istuvat.

Pappi: Elina Rask-Litendahl
Avustava pappi: Hannamaria Yliraudanjoki
Kanttori: Ruusu Tervaskanto
Ehtoollisavustaja: Emma Reijonen
Musiikkiryhmä: Maaren Ellen ja Mikkel Korhonen, alttoviulu ja piano
Vastausmusiikkina Mikkelin oma sävellys Veden laulu, ehtoollisella Casaniuksen alttokonserton 2. osa.

Virret:
194: 1,4,6 Jumala on läsnä
704 Taivaallinen Isä
135 Jumala loi auringon, kuun
508 Valkeus kirkas päällä synkän maan
236 Kätesi laske, Herramme
511 Tie valmis on
923 Silmäni aukaise, Jumalani
960 Maksettu on velkani mun
979 Tulkoon tie sinua vastaan

Konfirmaatiomessu on tarkoitettu ensisijaisesti konfirmoitaville ja heidän läheisilleen, mutta sitä voi seurata suorana lähetyksenä Radio RovaDeissä 93,4 MHz tai netissä: www.radiot.fi/kanavat/radio-dei-rovaniemi sekä Rovaniemen seurakunnan YouTube-kanavalla tästä linkistä
Seurakunnan sisätiloissa käytetään pääsääntöisesti kasvomaskia ja noudatetaan 2 metrin turvavälejä. Rovaniemen kirkkoon voi tulla enimmillään 140 henkilöä kirkkosaliin sekä parvelle 30 henkilöä turvavälein. Kirkkosalin joka toinen penkkirivi pidetään pois käytöstä.

Keskikaupunki

Rovaniemen seurakunta

Lapsi- ja perhetyön pastori
Keskikaupunki Korkalovaara-Ounasjoki Ounasvaara-Alakemijoki Saarenkylä-Nammankylät-Yläkemijoki