Kotimaanavun syyskeräys

kotimaanavun kuva
Rovaniemi

APUA VÄHÄVARAISILLE ROVANIEMELLÄ Keräämme avustusvaroja apua tarvitseville vähävaraisille rovaniemeläisille ajalla 1.10. -31.10.2021

Tästä pääset lahjoittamaan

Keräysvaroilla avustetaan työttömyydestä, velkakriiseistä ja yllättävästä hädästä, kuten sairastumisista johtuvaan taloudelliseen ahdinkoon joutuneita rovaniemeläisiä. Apu välitetään Rovaniemen seurakunnan diakoniatyöntekijöiden kautta mittatilaustyönä esim. ruokaan, vaateisiin tai vaikkapa pesukoneen hankintaan. Jo pienikin apu on tarpeen silloin kun raha puuttuu kokonaan. Lahjoittamalla voit auttaa lähellä olevaa lähimmäistäsi.

Tiedustelut diakoniatoimiston toimistosihteeri Aila Jäntti, puh. 040-5830966.
Varoja tähän keräyskohteeseen kerää Kotimaanapu ry.

Kotimaanapu on kristillistä lähimmäisenrakkautta toteuttava hyväntekeväisyystoimija, jonka tuottama apu kohdistetaan täysimääräisesti Suomeen. Kotimaanapu auttaa hädänalaisia suomalaisia ja Suomessa asuvia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Kotimaanavun kautta voit auttaa joko vapaaehtoistyön tai raha- ja tavaralahjoitusten kautta. Kotimaanapu on osa Kirkkopalvelut-kokonaisuutta. Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö sekä hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja.

Keskikaupunki

Rovaniemen seurakunta